Varga Izabella már 14 évesen is úgy nézett ki, mint egy topmodell – fotó

De Varga Izabella modell helyett színésznőként lett híres a Barátok közt egyik főszerepével.

2022. április 5., 10:44

Szerző:

Tegnap volt Varga Izabella 48. születésnapja. A színésznőt a legtöbben onnan ismerik, hogy 23 éven keresztül alakította dr. Balogh Nórát a Barátok köztben. Varga Izabella saját születésnapja alkalmából egy olyan fotót posztolt magáról, amit a címkék szerint édesapja készített róla 14 éves korában. A következőket fűzi hozzá a képhez:

„hálás vagyok ennek a kislánynak. Szelíd volt, kedves, és nagyon tudott szeretni, talán ennek köszönhető, hogy a világ valahogy mindig visszaragyogott rá. Bátor volt, és hitt magában, így az álmai is bátrak és színesek voltak. Nekem nem is maradt más dolgom, mint megvalósítani őket…”

Azt, hogy a képen Varga Izabella topmodellnek néz ki, Horváth Éva fűzte hozzá a fotóhoz, és neki minden bizonnyal hinni lehet a kérdésben, hiszen maga is modellként lett híres. A következő gratulációt írta Varga Izabellának kommentben egy vörös szívvel:

„Topmodel fotó! Isten éltessen!”

Horváth Éva egyébként egész gyakran kommentel más hírességek Instáján, tegnap például Szabó András Csuti félmeztelen képe mellett nem tudott elmenni szó nélkül.

Régi képek

Ikertornyok: Oroszlán Szonja Uma Thurmannal közös képet posztolt

Ritka fotók: Alföldi Róbertről osztott meg 20 éves képeket egykori kolléganője

Sosem látott fotó került elő Zámbó Jimmyről

(Kiemelt kép: Varga Izabella Instagramja)