Gregor Bernadett hiába tagadja: itt a bizonyíték, hogy viszonya volt Zámbó Jimmyvel

Zámbó Krisztián is beszélt arról, hogy apjának, Zámbó Jimmynek viszonya volt Gregor Bernadett-tel, de fotó is van róluk.

2023. január 10., 12:56

Szerző:

Az RTL jelenleg futó sorozata, A király című széria Zámbó Jimmy életét dolgozza fel, így az énekes élete megint az érdeklődés homlokterébe került. A 21 évvel ezelőtt elhunyt sztár fia, Zámbó Krisztián szintén édesapjáról beszélt rengeteget a sorozat kapcsán egy új interjúban, amint azt tegnap megírtuk.

Az interjúban szóba kerül, hogy Zámbó Jimmynek mennyi szeretője-nőügye volt, ezekről Zámbó Krisztián nyíltan beszél. A Blikk arra kérdezett rá, hogy tényleg volt-e az énekesnek egy afférja Gregor Bernadett színésznővel.

„Ez egy nyílt titok volt mindig is. Apunak több nőügye volt, és sok esetben tartott egyszerre több vasat a tűzben. Gregor Bernivel nagyjából akkor ismerkedhetett meg édesapám, amikor egy közös duettet írt, amit Bernivel adott elő. Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer Gregor Bernadett-tel együtt volt apu”

– többek között ezt nyilatkozta Zámbó Krisztián a Blikknek. A lap egy fotót is talált az archívumban, ami elég egyértelműen alátámasztani látszik Zámbó Krisztián állítását erről a bizonyos viszonyról.

Az alábbi videóban egy szintén igen beszédes tévéműsort lehet visszanézni a YouTube-ról, amiben Zámbó Jimmy házigazdaként fogadja Gregor Bernadettet.

(Az oldal tetején kiemelt kép a fenti YouTube-videóból származik.)