Zámbó Kriszitán szerint Zámbó Jimmy nem olyan volt, mint a sorozatban

Zámbó Krisztián arról nyilatkozott, ahogy édesapját, Zámbó Jimmyt ábrázolja az RTL sorozata.

2023. január 9., 11:23

Szerző:

A végéhez közeledik az RTL A Király című sorozata, ami Zámbó Jimmy életét mutatja be. A címszereplő fia, Zámbó Krisztián most Lakatos Leventének adott interjút, elmesélve, mi tetszik neki a sorozatból és mi kevésbé.

Mint mondja, azt nem érti, miért hangoznak el új dalok a szériában ahelyett, hogy édesapja legnagyobb slágerei csendülnének fel, majd ezek után a következő véleményt formálja meg az édesapját játszó két színészről, Olasz Renátóról és Nagy Ervinről arra a kérdésre válaszolva, hogy a fiatal vagy az idősebb Zámbó Jimmy tetszett-e jobban neki a sorozatból.

„A fiatal, mert ott előhozott belőlem olyan emlékeket, amik... Elképesztően jól játssza Renátó apu fiatalabb énjét. Meg a sztori is ott nekem jobban tetszett. Nagyon jól tudjuk, hogy Ervin egy elképesztően jó színész, de szerintem apu nem volt ilyen bohém, ilyen kis butuska. Sokkal rátermettebb pali volt, nem volt ennyire eszeveszett, mint ahogyan ő játssza. Nem tudom, hogy neki az volt-e a feladata, hogy így kell játszania édesapám szerepét. Annál sokkal úriemberebb volt apu, mint ahogy játssza az Ervin. De nekem tetszett ez az oldala is. Ne felejtsük, hogy ez nem egy életrajzi film, ez egy dráma, ez egy rendes film. Nagyon tetszettek olyan beszólások az Ervintől, amik nagyon viccesek voltak”

– mondja Zámbó Krisztián.

Nem sokkal később még egyszer megerősíti a véleményét a sorozatról az interjúban, ekként:

„én eddig csak pozitív visszajelzést kapok, de nem így viselkedett édesapám.”

Alább találja a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)