Zámbó Árpy szerint Nagy Ervin ítélkezett Jimmy felett: most ő is elmondta a véleményét

Zámbó Árpy elmondta a véleményét Nagy Ervinről.

2022. november 16., 11:58

Szerző:

Mint megírtuk, Nagy Ervin fogja alakítani Zámbó Jimmyt. Az új sorozatot az RTL+ streamingszolgáltatón láthatják a nézők hamarosan. A színész egy interjúban nemrég arról beszélt, hogy próbálta megérteni és megismerni a legendás énekest. 

„Szerintem nagyon meg akart felelni az édesanyjának. Pontosan tudjuk, felnőtt emberként is milyen bonyolult az apánkkal-anyánkkal való viszony, és mennyire meghatározó az, hogy ki mennyi szeretetet kap gyerekkorában a családjától. Én – hála Istennek – rengeteget kaptam a szüleimtől, de azt hiszem, ő nem eleget. Egész életében a szeretetért küzdött, és a szélsőséges megnyilvánulásai is elsősorban innen gyökereznek.Ez persze, nem jelent felmentést, de talán könnyebb őt érteni, ha látjuk a háttérben meghúzódó lelki okokat. Mintha lett volna egy hátizsákja, amiben gyűjtötte a szeretetet, de, amikor belenézett, mindig úgy látta, hogy csak félig van tele”

- mondta Nagy Ervin Zámbó Jimmyről a Blikknek.

Zámbó Árpy most a Borsnak mondta el, hogy mit gondol a színész kijelentéséről:

„Nem igazán értem, mert ő sosem volt a rokona, nem tudhatja. Egy olyan ember ítélkezik egy másikról, aki lehet, hogy korábban azt sem tudta, ki az a Zámbó Jimmy. Gondolom a könyvekből megítélte, hogy milyen élete volt. Ez így nem korrekt, mert azt, hogy kapott-e elég szeretetet, csak a családja tudhatja”

- nyilatkozta Zámbó Jimmy testvére.

Zámbó Árpy azt is hozzátette, hogy nem ő fogja bírálni Nagy Ervint:

„Azt tudom mondani, hogy Nagy Ervin boldog ember lehet, amiért egy ilyen csodálatos embert és egy rendkívüli előadóművészt a képernyőre vihet és megszemélyesíthet. Nem én leszek a bírája, hanem azok, akik esetleg nézni fogják és szerették, ismerték Jimmy-t…”

(Kiemelt kép: dfp - Vörös Szilárd)