Nagy Ervin kijelentése Zámbó Jimmyről: Nagyon meg akart felelni az édesanyjának

Nagy Ervin Zámbó Jimmy bőrébe bújt. 

2022. november 15., 08:22

Szerző:

Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmyt! Az új sorozatot az RTL+ streamingszolgáltatón láthatják a nézők hamarosan. A szériának minden esélye megvan a hatalmas sikerre, ugyanis állítólag világszínvonalú produkcióról van szó, ami egy ötéves, alapos munka eredménye. 

A sorozat első részeiben még nem Nagy Ervin bújik a Király bőrébe, hanem az Aranyéletből ismert Olasz Renátót láthatják majd a nézők. Nagy Ervin, akinek nemrégiben születtek meg az ikerlányai elárulta, hogy élete legnehezebb alakítása volt Zámbó Jimmyt eljátszani, de próbálta minél inkább megismerni és megérteni a személyiségét. 

„Azt kellett megfogni, amit csodáltak benne az emberek. Jimmy élete végéig Csepel királya maradt, soha nem akart onnan eljönni, jóllehet, az anyagi helyzete megengedte volna. Mindig feljebb és feljebb vágyott, szeretett „VIP” körökben mozogni, ugyanakkor úgy érezte, hogy az övéi között kell maradnia. Ebben következetes és szélsőséges volt”

- nyilatkozta a Blikknek Nagy Ervin.

A színész hozzátette, hogy szerinte, milyen lelki okok nehezítették meg Zámbó Jimmy életét:

„Szerintem nagyon meg akart felelni az édesanyjának. Pontosan tudjuk, felnőtt emberként is milyen bonyolult az apánkkal-anyánkkal való viszony, és mennyire meghatározó az, hogy ki mennyi szeretetet kap gyerekkorában a családjától. Én – hála Istennek – rengeteget kaptam a szüleimtől, de azt hiszem, ő nem eleget. Egész életében a szeretetért küzdött, és a szélsőséges megnyilvánulásai is elsősorban innen gyökereznek.Ez persze, nem jelent felmentést, de talán könnyebb őt érteni, ha látjuk a háttérben meghúzódó lelki okokat. Mintha lett volna egy hátizsákja, amiben gyűjtötte a szeretetet, de, amikor belenézett, mindig úgy látta, hogy csak félig van tele”

- mesélte a lapnak Nagy Ervin.

(Kiemelt kép: RTL)