Kiborult Zámbó Marietta a Jimmy sorozaton, perre készül

Zámbó Marietta szerint az édesanyja és Jimmy karakterét méltatlanul ábrázolták.

2023. január 6., 08:12

Szerző:

A Zámbó család több tagja már korábban sérelmezte a  Zámbó Jimmy sorozat megjelenését. Most Zámbó Marietta, a Király testvére mondta el a véleményét, ugyanis szerint Jimmy és és az édesanyja, Anna néni karakterét, akit dohányosnak mutattak be, pedig sosem gyújtott rá egy cigarettára sem.

„Eddig nem szólaltam meg a sorozat kapcsán, mert le kellett nyugodnom. Maradjunk annyiban, hogy édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg”

- kezdte a Borsnak Zámbó Marietta, aki elmondta, hogy az édesanyja, milyen volt valójában.

„Édesanyánk világ életében úrinő volt és soha életében nem dohányzott és nem ette cuppogva a csirkelábat a levesből. Tisztességgel, becsülettel nevelt fel öt gyermeket, akiket mind kitaníttatott. Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm!”

- tette hozzá Zámbó Jimmy testvére.

Zámbó Marietta a lapnak elmondta, hogy úgy döntött, személyiségi jogi pert indít az édesanyja, Zámbó Jimmy és a saját nevében is. Hozzátette, hogy véleménye szerint őt is úgy mutatják be, mintha egy elvetemült idióta lenne, a testvére nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják. A csalódott asszony azt is sérelmezte, hogy a fivére hangját egyszer sem lehet hallani a sorozatban.

„Az egy dolog, hogy az a fiú énekli a testvérem dalait, akit én és Árpi fedeztünk fel. De azt mégiscsak kikérem magamnak, hogy egy másodpercre sem csendül fel Jimmyke gyönyörű hangja a »róla« készült és a nevével eladott sorozatban”

- magyarázta Zámbó Marietta.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)