Zámbó Krisztián dühös kirohanást posztolt édesapja, Zámbó Jimmy miatt, most a Sztárbox kapcsán

Zámbó Krisztián azt üzeni, hogy ő 103 kiló és ököllel is szeretné védeni édesapja, Zámbó Jimmy emlékét.

2023. október 30., 10:36

Szerző:

Vasárnap este sugározta az RTL a Sztárbox új évadának első adását, amihez Zámbó Jimmy kapcsán a legendás énekes fiának, Zámbó Krisztiánnak is volt pár keresetlen hozzáfűznivalója. A műsorban Berki Mazsi és Megyeri Csilla küzdött meg egymással a nők közül, a férfi nehézsúly kategóriája pedig kiütést hozott: Árpa Attila közvetlenül az első menet vége előtt kiütötte Nagy Ervint.

Szintén az RTL készítette A király című sorozatot Zámbó Jimmy életéről, amiben a címszerepet Nagy Ervin játszotta. A legendás énekes fia, Zámbó Krisztián már korábban is nehezményezte, hogy szerinte édesapja nem is olyan volt, amilyennek a sorozat mutatta, és ezt a témát, illetve Nagy Ervin iránt érzett ellenszenvét most  a Sztárbox kapcsán megint előhozta röviddel az adás előtt.

„Ma este élőben!!! Sajnos nekem ki kellet hagynom, egészségi okok miatt, de jövőre ott leszek. Csak azt sajnálom, hogy Nagy Ervint nem tudtam helyre tenni. Elnézést, akkor kijavítom!!! Szívesen kiálltam volna Ervin ellen!!”

– írja Zámbó Krisztián a Facebookon az alábbi posztban. Követői kommentjei kapcsán méginkább beleáll a témába, többek között a következőket mondva Nagy Ervinről:

„nem bírom, mert tiszteletlenül és megalázóan játszotta Édesapám szerepét a sorozatban. Jobban kellet volna tanulmányozni édesapámat! Pedig meg anno én ajánlottam a szerepre!”

Egy másik kommentben így indokolja meg, hogy miért nem tiszteli Nagy Ervint:

„a tisztelet elfogyott akkor, amikor úgy nyilatkozott édesapámról a kevésbé sem tiszteletreméltó, és arról nem beszélve, hogy jobban kellett volna tanulmányozni édesapámat, és úgy eljátszani, amilyen valójában volt!”

Zámbó Krisztián annyira belelovallja magát a témába, hogy a vele egyet nem értő kommentelők egyikét bokszmeccsre hívja ki, azt hangoztatva, hogy ő maga is négy évig bokszolt, most csak azért nem tudott a ringbe szállni, mert az orvos eltiltotta ettől. Aki kétségbe vonja, hogy Zámbó Krisztián jól bokszol, annak a médiaszemélyiség a következőket üzeni:

„neked bármikor bebizonyítom, gyere le a Berki box team edzőterembe, kesztyűzünk kicsit!”

Zámbó Krisztián fenyegetőleg hozzáteszi még:

„103 kg vagyok!”

Alább található a szóban forgó poszt, ha sikerült kedvet csinálnunk a kommentek további böngészéséhez.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)