Az új Zámbó Jimmy koronát kapott: külföldön koronázták meg Péter Srámeket – videó

Zámbó Jimmy maga sosem lépett fel Amerikában, de a dalai most eljutottak Floridába.

2023. december 20., 09:10

Szerző:

Maga Zámbó Jimmy sosem lépett fel Amerikában, de ez idén már másodszor jött össze XXI. századi reinkarnációjának, Péter Srámeknek. A király című sorozatból is ismert énekes Zámbó Jimmy dalaival, valamint az RTL-es sorozathoz írt számokkal turnézik, így jutott most el megint Floridába, hogy az ottani magyarokat is megörvendeztesse egy bulival. A floridai rajongók voltak azok, akik a 30 éves énekes fejére koronát tettek.

Péter Srámek így emlékszik vissza az amerikai utazásra, ami az idén már a második volt a számára:

„csodálatos volt. Főleg, hogy az ottani magyarok imádják, amit csinálok, imádják a Jimmy-sorozatot és imádják az új dalokat. Hatalmas bulit csináltunk kint is, és az emberek szemében lehetett látni, hogy boldogak, hogy látnak engem, mert nincs mindennap, hogy valaki Amerikába érkezik és csak nekik énekel.”

A 30 éves énekes elmondja, nagyon hálás Zámbó Jimmynek, aki nélkül sosem lehetett volna ennyire sikeres. Mindez a Fókusz kedd esti riportjából derül ki, amiben alább a koronázás pillanatát is meg lehet nézni.

Zámbó Jimmy családja, illetve elsősorban Zámbó Krisztián egyébként már többször beszélt arról, hogy nem örül annak, hogy Péter Srámek gyakorlatilag folytatni próbálja Zámbó Jimmy karrierjét, az ő helyébe próbál lépni. Korábban így fogalmazott, pontosan koronázást emlegetve:

„érdekesnek tartom, hogy Péter Srámek mindig azt hangoztatja, hogy nem akar édesapám lenni, de mégis Jimmy dalokat énekel, a színpadon is úgy mozog és öltözködik, ahogyan azt édesapám tette és ő birtokolja apám Mercedes autóját is. Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett és én Srámeknek is csak azt kívánom, hogy találjon már végre rá saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére, de természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom.”

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)