Zámbó Krisztián megvédte édesapja emlékét az új Zámbó Jimmytől: Durva lenne, ha még a koronát is rátennék a fejére

Zámbó Jimmy szellemi örökségét Péter Srámek viszi tovább, de ehhez Zámbó Krisztiánnak is van egy-két keresetlen szava.

2023. november 20., 11:24

Szerző:

Kezdjük egy emlékeztetővel: íme a Nézz le rám, ó Istenem című dal klipjét Zámbó Jimmy archívumából.

És alább látható Péter Srámek új videóklipje, ami miatt most vita van. Ennek az a címe, hogy Szeress, Istenem.

Péter Srámek azért lett különösen ismert az utóbbi időben, mert ő volt Zámbó Jimmy énekhangja az RTL sorozatában, A Királyban. Zámbó Krisztián már korábban is kritizálta őt azért, hogy túlságosan sokat merít édesapja karrierjéből-munkásságából, és most megint ez a téma került elő a Bors szerint.

A Szeress, Istenem klipjét ugyanis ugyanabban a templomban forgatták, mint a Nézz le rám, ó Istenemét, és volt olyan kommentelő, aki egyenesen azt fűzte hozzá a videóhoz, hogy szerinte Péter Srámek Zámbó Jimmy reinkarnációja.

Nos, Zámbó Krisztián a következőkkel reagált minderre:

„érdekesnek tartom, hogy Péter Srámek mindig azt hangoztatja, hogy nem akar édesapám lenni, de mégis Jimmy dalokat énekel, a színpadon is úgy mozog és öltözködik, ahogyan azt édesapám tette és ő birtokolja apám Mercedes autóját is. Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett és én Srámeknek is csak azt kívánom, hogy találjon már végre rá saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére, de természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom.”

Zámbó Krisztián többek között a következőket is hozzátette:

„én magam is tisztelem, ismerem és szeretem édesapám dalait, de átdolgozott formában viszem a színpadra, Srámek azonban az eredeti alapokat használja.”

Péter Srámek egyébként 1993-ban született Szlovákiában, és világéletében hatalmas rajongója volt Zámbó Jimmynek, magyarul is miatta tanult meg.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)