Opitz Barbi és édesapja drámája még súlyosabb, trágár fenyegetésekkel folytatódik: Elkaplak, neked annyi!

Opitz Barbi édesapja újabb fenyegetéseket küld lánya szerelmének, Serleg Albertnek.

2023. június 12., 10:09

Szerző:

Opitz Barbi újra együtt van korábbi szerelmével, Serleg Alberttel, akit az énekesnő családja igen súlyos vádakkal illet. Maga Opitz Barbara ugyan szakított egyszer a fiatalemberrel, de most újra kibékültek, és mindketten állítják, hogy semmi komoly nem történt köztük.

Ezt Opitz Barbara édesapja azonban nem hagyja annyiban. Már többször üzent a lányának a közösségi médiában, legutóbbi üzenetének címzettje azonban Serleg Albert.

„Tudjátok mit csinál Serleg Albert? Írogat nekem oldalakról. A TikTokra.. most feltettem a Daewoo Lanost, hogy eladó, és oda írta nekem, hogy »20 ezer kp.«”

– magyarázza meg Opitz Barbara édesapja, Tamás, hogy most éppen miért kapta fel ennyire a vizet. Az apuka ezek után igen súlyosnak hangzó fenyegetésekkel folytatja.

„Azt hiszed, te nyomorult, hogy ezzel te elérted a célod? Te patkány! Én felajánlottam neked azt, hogy gyere ide hozzám, te patkány féreg! De most már nem hogy felajánlom, hanem azt mondom neked, hogy hegy heggyel nem találkozik, de én veled fogok találkozni, te büdös köcsög!”

– idézi az édesapa szavait a Bors című lap, megszólaltatva egy ügyvédet is a fenyegetésekkel kapcsolatban.

Merthogy van még belőlük néhány válogatott:

„nem fogod teljesen tönkre tenni az életemet, ezt most megígérem neked. Ezt vedd komolyan, mert én elkaplak, neked annyi! Amúgy, jobb ha tudod, így is úgy is találkozol velem te szar alak, te mocsadék!”

Opitz Barbara (egyelőre) nem reagált édesapja kirohanására, az énekesnő dolgozik tovább, a hétvégén Gyöngyösön és Marcelházán lépett fel.

(Kiemelt kép: Opitz Barbara Instagramja)