Opitz Barbi édesapja magából kikelve vádolja-fenyegeti lánya udvarlóját: Nem te mondtad el, hogyan fojtogatott?

Opitz Barbi édesapjának videója szerint lánya szerelme, Serleg Albert fojtogatott, lopott, milliós kárt okozott és sátánista.

2023. május 22., 10:49

Szerző:

A múlt hét egyik nagy szenzációja volt, hogy újra összejött Opitz Barbi és Serleg Albert, akiknek a kapcsolata egy meglehetősen ellentmondásos, decemberi incidens után ért véget.

A fiatalemberrel szemben garázdaság miatt rendőrségi eljárás indult, de az X-Faktor egykori győztese ragaszkodik hozzá, hogy semmi különösebb nem történt akkor, amikor mindenki azt hitte, hogy elrabolták.

„Hónapok óta írják az újságírók, hogy a barátom elrabolt – nem rabolt el... Nézzük, hogy mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam, otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk lemenni hozzá vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni, nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont akkor mondtam neki, hogy majd később megyek le hozzá, visszaalszom picit, na ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. 3 órán keresztül. Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljes jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy lehet, hogy elrabolt és azért nem vagyok épp elérhető. (De azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el...) Nyilván az aggodalom miatt az ember hirtelen képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen.”

– írta Opitz Barbi a múlt héten.

Most a Blikk találta meg az énekesnő édesapjának videóját a TikTokon, amiben az apa felindultan számol be arról, hogy az ő olvasatában mi történt, valamint halálosan megfenyegeti Serleg Albertet.

„Kislányom, amit ma láttam, újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról – ez igaz? Nem te mondtad el nekem, hogy hogyan fojtogatott itthon? Nem te mondtad, hogy miket csinált? Meg több millió forintos károkat okozott az a rohadék?! Nem te mondtad el?! Most letagadod?! Most kimentetted azt a mocskot? Azt a rohadékot, aki tönkreteszi majd az életedet? Azért kell egész életemben szenvedjek, mert féltelek attól, hogy egy nap majd megöl az a rohadék?!”

– mondja az édesapa, aki ezek után néven nevezi Serleg Albertnek és sátánistának nevezi.

„Nem csak aludtál te, téged akkor nap úgy megvert, hogy abban hiba nem volt.”

– állítja az apa, tehát a család továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy nem igaz Opitz Barbara múlt heti beszámolója. Az édesapa ezek után azt mondja, hogy Serleg Albert többmilliós kárt okozott és aranyékszereket lopott a családtól. Ezekhez még a következőket is hozzáteszi:

„elrabolt, amikor ott voltam Pesten, elrabolt két budis haverjával. Ha én tudom, hogy te lemész és nem jössz fel, mert fáradt voltam, mert csináltam a lakásodat... És én nem tudtam! Ha én lemegyek akkor, tudod, mit csinálok azzal a három szar alakkal?! Szarnak vágom őket, gyermekem, kinyírtam volna mind a hármat. De így is ki fogom a Serleg Albertet, amiért az a sátánista a hitedet megváltoztatta.”

Az apa azzal fejezi be a videót, hogy el fogja mondani az újságoknak az igazat. Alább lehet megtekinteni a teljes felvételt.

Sem Opitz Barbara, sem Serleg Albert nem reagált egyelőre a fentiekre, de Opitz Barbara Instagramjáról eltűnt az a közös kép, amit a múlt héten közösen posztoltak a szerelmével. A fotót most már csak a fiatalember fiókja tartalmazza, az énekesnőnél nincs több publikus közös kép (egykori) szerelmével.

(Kiemelt kép: Opitz Barbara Instagramja)