Opitz Barbi, Gáspár Virág és Molnár Gusztáv exe szépségversenyen csatáznak egymással

Bejutott a legjobb 100 közé Gáspár Virág, Opitz Barbi és Molnár Gusztáv exe, Fazekas Vivien is a Miss Influencer szépségversenyen.

2023. április 6., 07:30

Szerző:

Hírt adtunk már a Miss Influencer szépségverseny indulásáról, és szerda este közzétették, hogy többek között Opitz Barbi is a döntőbe jutott!

A 100 legjobb-legszebb influenszer listáját tartalmazza a verseny Instája, egyelőre rangsorolás nélkül. Az indulók most szavazatokat gyűjtenek majd, azaz lájkokat és kommenteket az Instagramon. Opitz Barbara bár elsősorban énekesnő, mégis bekerült a 100 legjobb-legszebb influenszer közé, ahol többek között Gáspár Győző fiatalabb lányával, Gáspár Virággal is meg kell majd küzdenie.

A legnépszerűbbek-legszebbek között van továbbá Fazekas Vivien is, aki Molnár Gusztáv exfeleségeként rengeteget szerepelt a médiában az utóbbi években.

A döntősök között van a nemrég zárult, 11. Való Világ-évadból megismert VV Melina, VV Anita és VV Lissza is, valamint VV Virág a VV10-ből.

A végső döntést meghozó zsűri tagjai Kabát Péter, Vasvári Vivien, Balogh Levente, Rubint Réka és Szabó András Csuti lesznek.

(Kiemelt kép: a Miss Influencer Instagramja)