Fazekas Vivien sokkoló vallomása: Molnár Gusztáv hentesbárddal támadt rá, mellette ülve vágta fel az ereit

Fazekas Vivien azt is elmeséli, hogy Molnár Gusztáv okozta a vetélését.

2023. január 18., 09:48

Szerző:

A YouTube-on folytatódik Hajdú Péter Frizbi című műsora, és a most pénteki adás vendége Fazekas Vivien lesz. Az RTL realityjéből megismert médiaszemélyiség korábban sosem hallott részleteket mond el a kapcsolatáról Molnár Gusztáv színésszel – derül ki a Blikk előzeteséből.

Az egész ügy azzal kezdődött immár másfél évvel ezelőtt, hogy Molnár Gusztávot a kisfiának édesanyja gyermekbántalmazással vádolta meg. Azóta kiderült, hogy a Drága örökösökből is ismert színész súlyos alkoholbetegséggel küzd, amiről aztán ő maga is többször nyilatkozott, jelenleg elvonón van, Fazekas Vivien pedig válik tőle.

„A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majd azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak”

– meséli az első komolyabb összetűzésükről Fazekas Vivien, aki ekkor éppen terhes volt.

„Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni. És akkor megkaptam az első pofonomat tőle. Majd megérkeztek a rendőrök és a mentők”

– még egy részlet Fazekas Vivien beszámolójából erről a bizonyos összetűzésről. Az események oda vezettek, hogy elvesztette a kisbabáját.

„Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. Nem volt nap, hogy józan, normális legyen, hogy érdekelje a születendő gyereke, a felesége, a szakmai karrierje, a lehetőségei, az élete”

– vádolja meg Fazekas Vivien Molnár Gusztávot azzal, hogy ő a felelős a kisbaba elvesztéséért. És még mindig vannak megdöbbentő részletek, csak az egyiket idézzük alább:

„többször megfenyegetett... egyszer egy hentesbárddal indult meg felém. Több videót is készítettem, mert utólag mindig azt mondta, nem emlékszik. Megmutattam neki, mit művelt.”

Molnár Gusztáv az alkoholbetegsége miatt nemcsak másokkal, hanem önmagával szemben is erőszakos volt. Öngyilkossági kísérletére Fazekas Vivien így emlékszik vissza:

„egyszer az autóban mellettem vágta fel az ereit. A Hungária körúton mentünk éppen hazafelé, nagyon ittas volt, amikor talált egy kupakot, amivel megvagdosta magát. Nyomtam egy satuféket, ő kipattant a kocsiból, majd mondta, hogy ha ez nem jött össze, akkor villamos elé megy.”

A teljes interjú péntektől lesz látható a Frizbi TV nevű YouTube-csatornán.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt!

(Kiemelt kép: Fazekas Vivien Instagramja)