Újabb bírósági ügy: Fazekas Vivien elmondta, hol tart a válása Molnár Gusztávtól

Fazekas Vivien már beadta a válókeresetet, de az eljárás megakadt.

2022. november 29., 09:51

Szerző:

Fazekas Vivien tegnap a születésnapját ünnepelte, és erről az alábbi posztot jelentette meg az Instagramon.

„Ez az év a változásom éve volt, és az elengedésé, minden szempontból! Már nem félek bátornak lenni, nem félek előre menni, tervek nélkül sem, rábízva magam a sorsra, és hinni abban amim van! Kitartás, erő, elszántság! Remélem a következő 1 év tele lesz csodával, mert én nyitott szemmel fogok járni!”

– többek között ezt írja Molnár Gusztáv exfelesége az alábbi posztban.

Fazekas Vivien tavaly a Nyerő Páros című műsorban tűnt fel az RTL-en: férjével, Molnár Gusztávval, a Drága örökösök sztárjával szerepeltek együtt a realityben, de azóta a házasságuk tönkrement jó részben a színész alkoholproblémái miatt. Fazekas Vivien a Blikknek nyilatkozva most ezt meséli a válás állásáról:

„beadtam a válókeresetet, s már ki is volt tűzve november közepére egy tárgyalás, ám az a bírónő betegsége miatt elmaradt, a következőt pedig a jövő év elejére tették át.”

Fazekas Vivien arra számít, hogy a válás nagyon gyorsan fog menni még úgy is, hogy Molnár Gusztáv jelenleg elvonón van:

„a mi esetünkben semmilyen vitás kérdés nincs, hiszen nincs közös vagyonunk, nem volt közös házunk, lakásunk, autónk, de még ingóságunk sem. Kizárólag arról van szó, hogy ki kell mondani a házasságunk végét.”

Ezzel párhuzamosan Molnár Gusztávnak van egy rágalmazásos büntetőügye is volt párjának mostani partnerével szemben – ezzel kapcsolatban elfogadóparancsot is kiadtak ellene egy héttel ezelőtt.

(Kiemelt kép: Fazekas Vivien Instagramja)