Kiderült, miért adtak ki elfogatóparancsot Molnár Gusztávra

Íme, miért kezdte el körözni a rendőrség Molnár Gusztávot.

2022. november 23., 13:12

Szerző:

A hét egyik legmegdöbbentőbb híre volt, hogy a rendőrség körözi Molnár Gusztávot. A police.hu-n megjelent közleményből annyi derült ki, hogy a körözés oka elfogatóparancs, a körözés jogalapja, illetve a bűncselekmény megnevezése, minősítése pedig rágalmazás. Mindez két nappal ennek a cikknek a megjelenése előtt volt, és azóta a körözésről szóló hirdetmény eltűnt a rendőrség honlapjáról, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy a feltehetőleg elvonókúrán tartózkodó színész felvette a kapcsolatot a hatóságokkal.

A Bors című lap azonban további részleteket tudott meg az ügyről, amiért az elfogatóparancsot hétfőn kiadták, és amiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy rágalmazásról van szó.

A színész egy névtelen ismerőse nyilatkozott, aki szerint Molnár Gusztáv gyermeke anyjának, Dancsecs Ildikónak az új párjával szólalkozott össze:

„a férfi rendőr egyébként, vele került többször is összetűzésbe Guszti. Nem fizikai erőszakról van szó, hanem szóbeliről, vitatkoztak. Gusztáv az egyik emailjében írt Ildikó rendőr párjának olyat, amiben annak rendőr mivoltát firtatta, ezért tett magánvádas feljelentést a férfi a színész ellen.”

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)