Molnár Gusztáv gyermekének anyja először nyilatkozott: így zaklatta őt volt párja

Molnár Gusztáv gyermekének anyja arról is beszélt, milyen viszonyban van a színész exfeleségével, Fazekas Viviennel.

2022. augusztus 17., 07:59

Szerző:

Először vállalt tévéinterjút Dancsecs Ildikó, Molnár Gusztáv volt élettársa az egy évvel ezelőtt kirobbant botrány kapcsán. Az írónő most az RTL Klubon, a Fókusz című műsorban szerepelt, aláhúzva, hogy ő már évek óta próbálja megoldani ezt a problémát minden lehetséges eszközzel, nem azzal kezdte, hogy a hatóságokhoz vagy a médiához fordult volna.

„Annyira régóta van ez a probléma, és én is ki szeretném hangsúlyozni, hogy itt nem az augusztus 14-ei, egy alkalomról van szó. Nem egy darab pofonról van szó – teszem hozzá, nevelési célzatú pofont sem mattrészegen adunk haragból a gyereknek, amit amúgy a gyámhatóság már megállapított, hogy ez így történt, hanem egy nagyon régóta fennálló problémáról, ami a gyereket súlyosan megviselte”

– mondja Dancsecs Ildikó az interjúban. Az édesanya azzal folytatja, hogy a felügyelt kapcsolattartás működhetett volna, de azért nem lett belőle semmi, mert Molnár Gusztáv kapcsolattartás helyett zaklatta őt a rendelkezésére álló csatornákon, illetve aztán egy időre elvonóra ment, amikor nem tudott volna találkozni a fiával. Dancsecs Ildikó most már csak e-mailen tartja a kapcsolatot volt párjával:

„én már 2020 novemberében feljelentést tettem zaklatás miatt is többek között, mert ezeket a csatornákat ő rendszeresen arra használta ki, hogy zaklasson. És letiltottam őt minden más felületen, és nem is szeretnék vele másról kommunikálni, mint amiről nagyon muszáj a gyerekkel kapcsolatban. ”

Dancsecs Ildikó említi, hogy csalódott a hatóságokban, úgy érzi, bizalommal fordult a hatóságokhoz az ügyben, de elárulták őt, és érdemi segítségnyújtás helyett csak kétségbe vonták a szavahihetőségét. Az egy évvel ezelőtti incidensről az édesanya azt mondja, éppen új párjával az esküvőjük után voltak, és Molnárék fordultak hozzájuk. Arról is beszél, milyen kapcsolat volt közte és Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien között, aki éppen nemrég jelentette be, hogy elválik a színésztől.

„Viviennel együtt már 2020 decemberében beszéltük, hogy Gusztávnak be kéne vonulnia valahova, elvonóra, pszichiátriára, merthogy tarthatatlan ez az állapot – tehát több, mint fél évvel az augusztusi eset előtt. Én nagyon becsültem Vivienben azt, hogy amikor korábban ilyen problémák voltak, és a gyerek veszélyben volt ott náluk, akkor ő felvette velem a kapcsolatot, és segített abban, hogy a kisfiam onnan elkerüljön. Sőt, olyan helyzet is volt, hogy mi magunk ajánlottuk fel Vivennek és a kisfiának, hogy jöjjenek át hozzánk, ha nem érzi magát biztonságban”

– mondja Dancsecs Ildikó. Íme a teljes interjú.

Előzmények: ez vezetett idáig

Megszólalt Molnár Gusztáv felesége: Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes

Molnár Gusztávot öngyilkos gondolatok gyötrik a válása miatt

Molnár Gusztáv az elvonóról terrorizálta a feleségét

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)