Megszólalt Molnár Gusztáv felesége: Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes

Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien mesélt a férje állapotáról. 

2022. július 9., 08:21

Szerző:

Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien Lakatos Leventének mesélt a férje állapotáról és a házasságukról. Mint megírtuk, a házaspár nemrégiben külön költözött, a színész pedig hamarosan elvonóra megy az alkoholproblémái miatt. A Drága örökösök sztárjának a felesége bízik abban, hogy a férje leküzdi a démonjait és a házasságukat is helyre tudják hozni. 

Fazekas Vivien azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk elején nem látta, hogy a férjének milyen nagy gondjai vannak az itallal: 

„Amikor megismerkedtünk, akkor neki nem voltak problémái az alkohollal. Normálisan ivott, ahogy bárki más. A barátnőim azt kérdezték tőlem, tudok-e róla, hogy neki voltak vagy vannak problémái az alkohollal, mert olvastak erről egy cikket. Az évek során később pedig hozzá-hozzányúlt az alkoholhoz. Elvonón soha nem volt, hanem az anonim alkoholisták gyűléseire járt, ahova néha én is elkísértem. Egy alkoholista soha nem tudja, hogy miért iszik. Belekerül egy spirálba és iszik, mert ha nem, akkor rosszul érzi magát. Ami szerintem probléma volt, az az lehetett, hogy nagyon szeret apa lenni, és nagyon szereti a fiát. Kéthetente hétvégén láthatta a kisfiát, és nem volt elég idő arra, hogy átbeszéljük, hogy mi történt”

- mesélte a műsorban Fazekas Vivien, amit a Blikk szúrt ki. 

A színész felesége elmondta, hogy tavaly augusztus óta irányíthatatlan lett az életük. Molnár Gusztáv volt párja, a gyermekének az édesanyja állította, hogy a színész bántalmazta a kisfiát. Fazekas Vivien szerint ez a meghurcoltatás sok lehetett a férjének. 

„Ha egy alkoholista inni akar, akkor inni is fog. Ami nagyon nehéz, az az, hogy meg kell tanulni egy alkoholista fejével gondolkodni. Nekem nem tud hazudni. Eljutottunk egy olyan pontra, ahol azt mondtam a Gusztinak, vagy megoldod egyedül, és rájössz arra, hogy magadra maradtál, vagy szeretnéd megmenteni a házasságunkat és szeretnél közös gyereket.
Szerencsére találtunk egy intézményt, meg is van az időpontunk, Guszti pedig be fog majd költözni. Megegyeztünk, hogy megteszi az első lépést, hogy legyen közös jövőnk. Nagyon sokáig őrlődtem. Valahol én is hittem és kitartottam, és én is akartam. Anya vagyok, és mindennél fontosabb a fiam. Nem szeretném azt látni, hogy a fiam sír azért, mert anya és Guszti veszekszik. Guszti is felismerte a problémáját, és nagyon szeretném, ha az az ember lenne, aki ő volt, mikor én megismertem. Nagyon rossz érzés volt őt elengedni. Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes. Féltem, hogy holnap jön egy telefon, hogy ő már nincs. A saját lelkiismeretemmel pedig nem tudtam volna elszámolni, ha ő már nincs”

- mondta Fazekas Vivien.

A színész felesége szerint ha a férje végig csinálja a rehabilitációt akkor utána a következő pár hónapjuk arról fog szólni, hogy kiderül túl tudnak-e jutni ezen és még mindig közösen képzelik-e el a jövőt. Molnár Gusztáv hamarosan bevonul egy rehabilitációs központba, ahol teljesen elzárják majd a külvilágtól. Jelen pillanatban nem küzd elvonási tünetekkel, de Fazekas Vivien elmondása szerint az állapota labilis.

Még több hír a szakításukról

Videó - Molnár Gusztáv felesége kamerák előtt szólalt meg a szakításukról

Molnár Gusztáv és felesége cáfolják, hogy szakítottak volna

Molnár Gusztáv meglepő bejelentéssel reagált a szakításáról szóló hírekre

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)