Molnár Gusztáv felesége újra szerelmes

Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien őszintén vallott arról, hogy új párra talált. 

2022. október 4., 05:58

Szerző:

Mint megírtuk, néhány hónappal ezelőtt végleg zátonyra futott Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házassága. A színész felesége most elárulta, hogy újra szerelmes, de a kapcsolat még nagyon friss, ezért nem akart bővebb részleteket elárulni az új párjáról. 

„Bár eleinte teljesen elzárkóztam az ismerkedéstől, mert megviseltek az életemben történtek, nemrégiben mégis adtam egy esélyt, és bizalmat szavaztam valakinek. A kapcsolatunk még gyerekcipőben jár, ezért nem szeretnék bővebben nyilatkozni róla, de annyit elárulhatok, hogy igazi nőnek érzem magam, hasonlóan gondolkozunk, és bízom benne, hogy a későbbiekben együtt haladhatunk a közös célok felé” 

- nyilatkozta a Blikknek Fazekas Vivien.

Molnár Gusztáv felesége most már csak azt szeretné, hogy a férje hagyja békén, és lezárják a házasságukat. Hozzátette, hogy a végsőkig elment azért, hogy megmentse a kapcsolatukat, de nem tud meggyógyulni és megváltozni a színész helyett, ezért nem érez bűntudatot, amiért a 7 éves kisfia érdekeit tartotta szem előtt. 

„Szinte teljesen biztos, hogy még idén kimondja a bíróság a válásunkat, így hivatalosan is függetlenedem Gusztitól, a régi életemtől”

- tette hozzá Molnár Gusztáv felesége.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)