Molnár Gusztáv felesége szeretné, hogy a színész új párt találjon

Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien nem akar kibékülni.

2022. szeptember 8., 09:03

Szerző:

Fazekas Vivien elárulta, hogy mi a helyzet most Molnár Gusztávval. A színész bevonult az elvonóra. Mint megírtuk, a Drága örökösök sztárjával szakított a felesége a szenvedélybetegsége miatt és azért, mert rájött, hogy idegen nőknek küldött szexuális tartalmú üzeneteket. A színészt azonban ennek ellenére sem hagyja teljesen magára a volt párja.

„Sajnálom, hogy így alakult. Remélem, hogy talál majd egy párt, akit valóban párként kezel, és kívánom, hogy a karrierjében is újra meglelje a helyét”

- nyilatkozta Fazekas Vivien a Borsnak.

Molnár Gusztáv volt párja azt is elárulta, hogy a színész kézzel írott leveleket küld neki az elvonóról. A sztár bocsánatot kért, valamint azt is belátta, hogy a házasságuk nem megmenthető, de reméli, hogy egyszer barátként tudnak majd beszélgetni Fazekas Viviennel. 

„Még nem szeretnék négyszemközt találkozni vele. Hétvégén például a testvére megy be hozzá az elvonóra, visz neki őszi ruhát és amire szüksége van, ebben a családot teljes mértekben támogatom. Bennem most sok a csalódottság, idő kell, hogy higgadtan tudjak beszélni vele. Ezért még egy darabig nem megyek be hozzá. Ezt most még nem bírná el a lelkem”

- nyilatkozta a lapnak Molnár Gusztáv volt párja.

Még több hír a viharos kapcsolatukról

Ez volt Molnár Gusztáv utolsó posztja a feleségével a megcsalási botrány előtt

Molnár Gusztáv szexuális tartalmú sms-eket küldött idegen nőknek, ezért válik

A terrorizálás ellenére anyagilag támogatja Molnár Gusztávot a felesége

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)