Molnár Gusztáv továbbra is írogatott Fazekas Viviennek, aki kétségbeesett lépésre szánta el magát

Fazekas Vivien beadta a válókeresetet, de volt férje, Molnár Gusztáv továbbra is írogatott neki.

2022. szeptember 28., 15:28

Szerző:

Molnár Gusztáv augusztus elején volt utoljára aktív a közösségi médiában. A Drága örökösök című sorozat színésze alkoholbeteg, és azóta visszament egy rehabilitációs intézetbe, hogy folytassa a gyógyulási folyamatot. Felesége, Fazekas Vivien viszont úgy döntött, elválik tőle, annyira viszontagságos volt számára az elmúlt időszak.

A házaspár tavaly ilyenkor a Nyerő páros című realityben szerepelt, Fazekas Vivien ma pedig a Reggeli című adásba látogatott el, amely szintén az RTL Klub programja. Itt megerősítette, hogy a válásuk Molnár Gusztávval már folyamatban van:

„be vannak adva a válási papírok, várjuk majd a bíróság döntését, hogy mikor lesz az a bizonyos tárgyalás.”

Fazekas Vivien arról is beszél, hogy (volt) férje ennek ellenére továbbra is írogatott neki az intézetből, így tennie kellett valamit:

„vannak levelek, amiket én kapok Gusztitól rendszerességgel. Ezek mindig más hangvételű levelek: hol bocsánatkérő levél, hol picit támadó jellegű levél, hol újrakezdő levél, hol teljesen elengedő levél. Itt már a levelek közt elvesztem én is a káoszban. [...] Nem mondom, hogy nem érdekelnek a levelek, elolvasom a leveleket, hiszen tudom, hogy ez egy gyógyulási folyamat neki, kíváncsi vagyok, hogy mi van benne, mi van vele. Viszont az biztos, hogy ezt így nem lehet. Elértem őt telefonon a múlt héten, tudtunk beszélni, és elmondtam neki, hogy annyira sok az, hogy egyszer ezt írja, egyszer azt írja, egyszer így gondolja, egyszer úgy gondolja, hogy ne írjon többet. Normálisan beszéltünk erről az egészről, mondta, hogy bocsánatot szeretne kérni, örül, hogy hallja a hangom, örül, hogy el tudja mondani, de akkor természetesen ő ezt tiszteletben tartja.”

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv abban maradtak, hogy csak akkor lépnek kapcsolatba ezentúl, ha a válási procedúra miatt elengedhetetlenül szükséges. A színész a volt felesége bevallása szerint eddig tartja is magát az ígéretéhez.

Fazekas Vivien hozzáteszi, hogy már ő is unja saját magukat, annyit szerepeltek a médiában az utóbbi időben, de abban biztos, hogy a házasságuknak visszafordíthatatlanul vége. Ő maga azonban azt tervezi, hogy beindul egy projektet, amiben nehéz helyzetbe, problémás párkapcsolatba került nőknek nyújt segítséget szakértők bevonásával. A projekt neve az lesz, hogy #merjlépni.

Részletek az alábbi videóban.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)