Molnár Gusztáv átképzi magát: íme, milyen új szakmát tanul az elvonón

Az RTL színészeként megismert Molnár Gusztávot nem látogatja senki a rehabon – a mélypontról nyilatkozott.

2022. szeptember 13., 07:34

Szerző:

Molnár Gusztáv két RTL-es műsor, a Drága örökösök és a Nyerő páros révén szerzett országos ismertséget, majd a lapokban sokat szerepelt gyermeke édesanyjával való, megromlott viszonya miatt, illetve az is kiderült róla, hogy alkoholbeteg. Ez utóbbi miatt végül a Nyerő párosból megismert felesége, Fazekas Vivien is elhagyta, és Molnár Gusztáv most az elvonón próbálja újra összerakni az életét. Nem ez az első alkalom, hogy bement.

„Én tényleg elvesztettem mindent: a feleségemet, az otthonomat, a munkáimat, a barátaimat... De meg kellett történnie, ahhoz, hogy tudjam, nem akarok soha többé a gödör alján lenni”

– mondja Molnár Gusztáv az elvonóról a Blikknek egy friss és exkluzív interjúban.

 A színész a feleségének is üzen a lapon keresztül, hiszen Fazekas Viviennel az utóbbi időben megszakadt a kapcsolata, így máshogy nem tudja elérni:

„szeretném neki üzenni, hogy nagyon szeretem, és nagyon szeretném, ha legalább egyszer bejönne hozzám, hogy józanul beszélhessünk. De az tény, hogy megérdemlem a sorsomat, mert nagyon sok rossz dolgot tettem, sok lelki fájdalmat okoztam neki. Most az első számú cél, hogy meg gyógyuljak, és rendezzem a szakmai és a magánéletemet.”

Azzal kapcsolatban, hogy mivel tölti az időt Molnár Gusztáv az elvonón, azt említi, hogy egy új szakmát tanul:

„beiratkoztam egy OKJ-s péktanfolyamra, lesz egy új szakmám. Nyilván nem szeretnék pékként dolgozni, mert vissza akarok térni a színpadra, de ezzel legalább eltöltöm itt az időt.”

Amivel viszont tényleg szeretne komolyan foglalkozni a színészet mellett, ha egyszer kikerül az elvonóról, az egy másik hivatás:

„szeretnék beiratkozni a főiskolára addiktológiai konzultáns szakra, mert amellett, hogy ezzel a betegséggel nekem is életem végéig foglalkoznom, harcolnom kell, segíteni is szeretnék hasonló sorsú embereken.”

Molnár Gusztávról bővebben

Molnár Gusztáv felesége szeretné, hogy a színész új párt találjon

Megszólalt Molnár Gusztáv felesége: Rettegtem attól, hogy ha nem vagyok mellette, ő mire képes

Molnár Gusztávot öngyilkos gondolatok gyötrik a válása miatt

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)