Opitz Barbiért aggódnak a barátok: Szerettünk volna segíteni

Opitz Barbara újra összejött botrányos exével, ami aggodalommal tölti el az énekesnő barátait.

2023. május 16., 08:45

Szerző:

A karácsony előtti időszak egyik legmegdöbbentőbb sztorija volt Opitz Barbi eltűnése, amikor az aggódó családtagok azt gondolták, hogy az énekesnőt esetleg a párja vihette el. Az egykori X-Faktor-győztes azonban hamar megkerült, a párjával szakított, és a fiatalemberrel szemben garázdaság gyanújával rendőrségi eljárás indult.

A történet váratlanul tegnap folytatódott azzal, hogy Opitz Barbara közös képet posztolt az exével, aki ezek szerint már nem az exe: úgy tűnik, újra összejöhettek, de legalábbis kibékülhettek. Mindezt azután, hogy az ominózus decemberi esetről a srác annyit írt akkor, hogy

„minden rendben van, csak volt egy vita”,

viszont elég komoly konfliktus lehet(ett) közte és Opitz Barbara családja között, akiknek a fiatalember akkor be is olvasott a közösségi médiában.

Most a Bors című lap szólaltatott meg valakit, aki a saját bevallása szerint Opitz Barbara barátja – vagyis most már csak volt, mivel a decemberi eset óta az illető nem hallott az énekesnő felől.

„Legutoljára tavaly december végén beszéltem vele, mikor volt az a bizonyos rendőrségi ügye, de már akkor is furcsán viselkedett. Szerettünk volna neki segíteni, de élből elutasította, most pedig megdöbbenve látom, hogy ismét együtt van Alberttel”

– többek között ezt mondja a névtelen, de aggódó informátor. A fiatalember, aki annak idején el is jegyezte Opitz Barbarát, meglehetősen ismert a közösségi médiában: több, mint 14 ezren követik az Instagramon. Se ő nem fűzött hozzá semmit a tegnap megjelent és azóta már automatikusan eltűnt képhez, se Opitz Barbara nem osztott meg többet az ügyről. Egy olyan képet viszont publikált hétfőn este, amin Barbie-nak öltözve görkorcsolyázik a Rózsák terén.

(Kiemelt kép: Opitz Barbara Instagramja)