Opitz Barbi a balhé után, úgy tűnik, szakított a szerelmével

Opitz Barbit még karácsony előtt kereste kétségbeesve a családja, és bár az énekesnő hamar előkerült, a dráma folytatódott.

2022. december 29., 11:32

Szerző:

Röviddel karácsony előtt volt, hogy Opitz Barbit kétségbeesve kereste a családja, de az eltűnés után az énekesnő hamar meglett. Ekkor azonban fény derült arra, hogy vita volt közte és szerelme között, sőt, a fiatalember egy olyan üzenetet tett ki az Instagramjára automatikusan eltűnő sztoriban, amiből kiderült, hogy igen feszült lehet a kapcsolat közte és barátnőjének családtagjai között. Többek között ezt írta:

„láttam a szerencsétlen szarkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy szarkavaró a családban, pl. egy ANYUKA, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót: életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens életveszélyes fenyegetőzését, mert inkább azt verném nagydobra, mint az ő kitalált szarjukat.”

A Bors szúrta ki, hogy ha a valós életben nem is feltétlenül, a közösségi médiában már mindenképpen szakított Opitz Barbara és szerelme. Az énekesnő ugyanis kikövette exbarátját Instagramon, és ez manapság már egy valós szakítással felér önmagában, de emellé még törölte is valamennyi közös képüket.

A fiatalember a közös fotókat ugyan nem törölte, de a Facebookon ő is átállította kapcsolati státuszát egyedülállóra.

Az érintettek továbbra sem nyilatkoznak az ügyben, Opitz Barbara mindössze ennyit írt közvetlenül azután, hogy kiderült, hogy mégsem tűnt el:

„minden rendben van, csak volt egy vita.”

(Kiemelt kép: Opitz Barbi Instagramja)