Opitz Barbiról meztelen videó terjed az interneten: kiderült, ki tette közzé a felvételt

Opitz Barbiról meztelen videó terjed. Az énekesnő is megszólalt az ügyben.

2022. július 8., 08:28

Szerző:

Opitz Barbiról a volt barátja tett közzé egy felvételt, amelyen az énekesnő meztelenül látható. A sztárt az exe rendkívül kellemetlen és megalázó helyzetbe hozta, az énekesnő pedig nem érti, hogyan történhetett ez meg, ugyanis ő száz százalékig megbízott a volt partnerében. 

Opitz Barbi a Blikknek küldött el egy közleményt, amelyben reagált a történtekre:

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem.
Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat.
Illetve, ha sajnos mégis hasonló eset történne veletek is, azt tanácsolom nektek, bátran forduljatok a rendőrséghez, hogy velük együtt megtehessétek a megfelelő jogi lépéseket. Én is eszerint cselekszem most. Számomra felfoghatatlan egy ilyen cselekedet, hiszen én senkivel sem tenném meg ugyanezt.”

Sajnos nem az első alkalom, hogy az énekesnő tartalmaival visszaélnek. Néhány hónappal ezelőtt Opitz Barbi egyik bikinis fotójáról valaki leszerkesztette a bikinit és a kép futótűzként terjedt az interneten. Habár nem volt valós, mégis rendkívül kellemetlen szituáció volt a fiatal sztár számára. 

Nemrégiben az X-Faktor felfedezettjének bizalmával éltek vissza

Erotikus videó kering a neten az X-Faktor sztárjáról: elárulta, mi történt

(Kiemelt kép: Opitz Barbi Instagramja)