Opitz Barbi meztelen képével visszaéltek – felháborodottan beolvasott az elkövetőnek

Opitz Barbi nem tolerálja, hogy valaki leszerkesztette róla a bikinit.

2022. március 25., 11:51

Szerző:

Opitz Barbiról egy meztelen kép kering a neten, de nem érdemes bedőlni a trükknek, mert egy szerkesztett fotóról van szó, nem igazi a felvétel, ráadásul nem is új. Csak most valaki megint elővette, hogy a TikTokon így gyűjtsön követőket, ezzel jól magára haragítva az X-Faktor-győztes énekesnőt.

Opitz Barbi egy Instasztoriban tette közzé, hogy egy bikinis képét photoshoppolta át valaki úgy, hogy úgy tűnik, mintha meztelen lenne. Az illetővel már akkor is volt vitája, de most valaki más vette elő a képet és próbálta meg igaziként elsütni.

„Most megint felelevenítették ezt a régi, fake, szerkesztett képet. Valami Gyuri... Íme, az eredeti pillanatkép, ami bikiniben készült, elég aljas húzás az, hogy valaki leszerkeszti rólam a bikinimet, hogy követőket gyűjtsön...”

– írja Opitz Barbi egy Insta-sztoriban.

@opitz.barbi Szombat este MEZŐSZEMERÉN lépek fel 20:00-kor😻❤️Gyertek el minél többen! Puszi💗 #foryou #fy #fypage #neked ♬ eredeti hang - opitz.barbi

Közzéteszi első ilyen vitájának egy képernyőfotóját is, ebben azzal a fiatalemberrel vitatkozott annak idején, aki eredetileg megcsinálta ezt a képet. Majd végül a témát az énekesnő a következő gondolatokkal zárja:

„másképp is lehet követőket gyűjteni, úgy is, hogy közben nem szerkesztjük le a másikról a ruhadarabokat. Rövid az élet, tiszteljük egymást, egyek vagyunk. Köszönöm a megértést.”

Merész képek

Gregor Bernadett elmondta, mennyit keresett az aktfotóival

Varga Viktort többen is jelentették pucérkodása miatt

Videó: Sophie Marceau 55 évesen pucér jelenetet vállalt

(Kiemelt kép: Opitz Barbi Instagramja)