Eldurvult Opitz Barbi botránya: Jézusom, mennyi hazugságot összehordasz, apa

Folytatódik a botrány Opitz Barbi körül.

2023. május 23., 10:07

Szerző:

Opitz Barbi körül nem csitul a családi botrány. Az énekesnő és édesapja nyilvános üzengetésbe kezdett, miután kiderült, Opitz Barbi ismét együtt van párjával, Serleg Alberttel, akit korábban a család azzal vádolt, hogy elrabolta a lányt. 

A bejelentés után az énekesnő édesapja a Blikken keresztül üzent lányának, és ki is osztotta annak barátját, amire végül a sztár Instagram sztoriban reagált. 

„Jézusom, mennyi hazugságot összehordasz, apa. Szégyellheted magad, hogy így lejáratsz a hazugságaiddal. Ez már nagyon durva, hogy egy országnak hazudgálsz mindenfélét. A nővérem és anya engem nem tud elérni? Anyával élek hat éve Pesten! Akkor miről beszélsz? Nővérem se tud elérni? Mutassatok már bizonyítékot erre”

– írta az énekesnő ingerülten, hozzátéve: 

„mindig megkérdezem nővéremet, hogy vannak, nem is szeretném tovább ragozni, mert az számomra már mindennek a teteje. Hogy süllyedtél le erre a szintre, hogy így a saját gyereked ellen fordultál, és még álszent módon ilyet mondasz, hogy »sose haragudnék Barbira«. A képmutatás az megy. Ugyan miért haragudnál? Hogy eltűrtem egész életemben a terrort, a megaláztatást? Halálosan fenyegetsz engem, a lányodat, és még te írod, hogy nem haragszol rám? Még mit tettem?”

Az Instagram-oldalon olvasható sztoriban arról is ír, hogy mindig megbocsátott édesapjának, aki végül mindig újra szidalmazta őt, rosszindulatúan állt hozzá és ahogyan fogalmazott, hazudgál a médiában. 

Opitz Barbi végül a következő mondatokkal zárta le az üzenetet: 

„soha életemben nem akartam a magánügyeimet kiteregetni, de a nyilvános lejáratást nem hagyhatom szó nélkül, elég súlyos dolog, és vannak érzéseim.”

Az énekesnő párja, Serleg Albert sem hagyta szó nélkül a vádakat, ő is Instagram sztoriban reagált.

„Mire fel szidsz te engem és a családom, életemben nem láttalak és nem is akarlak, ott indul a probléma, hogy a sok fenyegetésed, hogy te is úgy megölsz engem, figyelmeztettünk Barbival, hogy egy rólam csinált kamu Facebookkal veszekedtél, de nyilván az ilyen posztod után megértettem, hogy te ezt nem tudod feldolgozni, mert akkor fix kék halált halna a számítógép a fejedben” 

– írta Opitz Barbi, akinek barátja azt állítja, a lány édesapja megfenyegette őt. 

„Nem tudod, hányszor sírt nekem miattad, hogy nem tudunk leülni veletek az asztalhoz, nyilván isten ments, de azért mégiscsak...ne add elő, hogy te véded a lányod, mert amikor még semmilyen hír nem volt, már akkor életveszélyesen fenyegettél...”

Serleg Albert azt írta, ha folytatódik az üzengetés, ő is a rendőrséghez fordul.

„Valóban nem hívtalak fel, hogy szeretem a lányod, mert az első üzenet az volt, hogy meglátsz és véget vetsz az életemnek. Elég volt a kamukból, én meg már nem tűrök tovább, ha még egy ilyen felszólalást fogok látni, akkor becsületsértésért a rendőrséghez fordulok. Szerintem az egyetlen hiba pont nem én vagyok a lányod életében, mert már rég lecsengett volna a sztori, ha nem a nagy vonyításokat hallgatnák az emberek. Az, hogy te Barbi rajongóinak ilyeneket mondasz és engem figyeltetsz meg valakivel el akarsz raboltatni, az nem rendőrségi ügy, mi? Tényleg ez már egy komédia.” 

– zárta mondandóját Serleg Albert. 

(Kiemelt kép: Opitz Barbara Instagram-oldala)