Opitz Barbiék most egy fotóval reagáltak a botrányra

Némi botrány keveredett abból, hogy Opitz Barbi újra összejött az exével, bár az sem biztos, hogy egyáltalán szakítottak.

2023. május 19., 10:34

Szerző:

Opitz Barbit egy decemberi napon égre-földre kereste a családja – ezzel kapcsolatban a 23 éves énekesnő a héten tisztázta, hogy egy félreértés történt, ő otthon aludt, ezért nem érték el a szerettei néhány óráig. A szerelme és egykori vőlegénye határozottan visszautasít minden vádat, kikéri magának, hogy meggyanúsítják.

Opitz Barbara és Serleg Albert egy 2022. októberi posztjából az következett, hogy eljegyezték egymást, viszont a két hónappal későbbi, decemberi botrány után úgy lehetett tudni, hogy szakítottak. Ha ez így is volt, az biztos, hogy most újra együtt vannak, mindenesetre akkor a közösségi médiában kikövették egymást, a kapcsolati státuszukat egyedülállóra állították át.

Akárhogy is volt, túl vannak a dolgon, és ezt most egy új, közös fotó is bizonyítja, ami Opitz Barbara és Serleg Albert Instagramján egyaránt megjelent.

„Most-holnap-örökké”

– írja a két fiatal a fotóhoz. A posztban egy bekötözött szív is látható emoji formájában, ez mintha arra utalna, hogy valóban voltak problémák, de ezeken túl vannak.

A fenti posztban az elsők között gratulált a boldog párkapcsolathoz Mandula Ádám, aki a múlt héten egy Orbán Viktorral kapcsolatos, meghökkentő nyilatkozattal hívta fel újra magára a figyelmet.

(Kiemelt kép: Opitz Barbi Instagramja)