Opitz Barbit és barátját leköpte és megtámadta egy hatfős társaság a WestEndben: Ti ma megdöglötök!

Opitz Barbi és barátja durva, erőszakos támadás áldozata lett, a tömegből senki nem segített nekik.

2023. május 31., 13:46

Szerző:

Opitz Barbi a budapesti WestEndben vásárolgatott egy barátjával, a VV Gregor, illetve magyar Ken baba neveken is ismert Einwiller Gregorral. Az egyébként is viharos magánéletű énekesnőt egy hatfős társaság minden különösebb ok nélkül megtámadta, számolt be Einwiller Gregor az Instagramon szerda délben egy 24 óra után eltűnő sztoriban.

Az egykori realityszereplő azt emeli ki a sztorival kapcsolatban, hogy senki nem segített nekik (egy üzletvezetőt kivéve). Így kezdődik a történet:

„tegnap Opitz Barbival shoppingolni mentünk a WestEndbe és a sok kedves ember mellett belénk állt egy 6 fős (5 lány, 1 fiú) kisebbségi társaság! Először csak követtek minket és szóban inzultáltak, minősítették leginkább Barbi kinézetét! Mivel semmire sem reagáltunk, elkezdtek egyre durvább jelzőkkel illetni, majd hátulról megtépték Barbi haját! Ekkor nyilván reflexből hátracsapott a táskájával! Ezen ők még jobban felbőszülve elkezdtek életveszélyesen megfenyegetni, hogy na ezért megdöglötök és kétszer leköptek minket! Ekkor úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a WestEndet, megpróbáljuk lerázni őket! Mikor úgy tűnt, hogy ez sikerült, visszafordultunk, hogy visszamenjünk az üzletbe, megvenni azt, amiért valójában mentünk!”

Sajnos azonban itt nem lett vége a történetnek:

„félúton visszajöttek, de már többen voltak! Akkor újra leköptek minket és egyre trágárabb szavakkal illettek, fenyegettek, hogy innen élve nem jutunk ki!!! Majd mikor az egyik videózni kezdett, értelemszerűen nem hagytuk és megpróbáltuk ezt megakadályozni, amire ők még jobban feldühödtek és nekünk akartak jönni! Ekkor biztonságosabbnak ítéltük meg, ha bemegyünk az egyik üzletbe, ahol látták az ominózus esetet és az üzletvezető azonnal a segítségünkre sietett! Biztonságba próbáltak minket helyezni és azonnal értesítették a biztonságiakat! Gyorsan megérkeztek, de a társaság még azoknak is nekiment! Ekkor az egyiknek sikerült Barbit ismét leköpni és a haját újra megtépni, amire én természetesen a barátnőmet védve közbeavatkoztam! Ekkorra már óriási tömeg tátotta a száját! Viszont senki sem segített! Nagy nehezen el tudták őket távolítani az épületből! De azt kiabálták, hogy egyszer úgyis kijövünk innen, minden bejáratnál lesz belőlük valaki és mi élve innen nem jutunk ki! Ti ma megdöglötök! Ezt hangoztatták!!! Majd végül a rendőrség is megérkezett! A kihallgatás után biztonságosan kikísértek minket a WestEndből!”

Einwiller Gregor végül a következő következtetést vonja le az esetből:

„az, hogy az ember már nyugodtan nem tud elmenni vásárolni sem és nem csak verbálisan abuzálnak, de tettlegesség is elfajul a dolog, az azért, azt gondolom, nonszensz! Én még soha életemben nem keveredtem ilyen jellegű konfliktusba! Köszönjük az üzletvezetőnek, a biztonsági szolgálatnak és a rendőrségnek is a gyors intézkedést! Az emberek meg ismét leszerepeltek… nem segítettek…. csak bámultak, mint barom az új kapura…”

A Bors című lapnak nyilatkozó szemtanú beszámolója szerint Opitz Barbara vérző sebeket szerzett a támadás közben, a körme sérülhetett meg. Az énekesnő Instagramján egyelőre semmi nem található az esettel kapcsolatban.

(Kiemelt kép: Opitz Barbara Instagramja)