Szakítás: Schobert Lara megdöbbentő bejelentést tett

Schobert Lara azt mondja, nagyon nehéz napokon van túl.

2024. május 13., 07:53

Szerző:

Schobert Lara az Instagramon jelentette be: véget ért a párkapcsolata. A szakítás hírét egy követője kérdésére erősítette meg, aki, úgy tűnik, sejthette vagy valahonnan tudhatta, hogy a fiatal médiaszemélyiség párkapcsolata véget érhetett.

Schobert Lara újra egyedülálló

Schobert Norbert és Rubint Réka lánya, ahogy azt azt Instagramon szokás, vasárnap este a követők random kérdéseire válaszolgatott. Az egyik kérdés azonban mégsem volt olyan random, mivel annyit lehetett eddig tudni, hogy Schobert Lara kapcsolatban van egy nála jóval idősebb focistánál. Valaki azonban mégis a következőkről érdeklődött:

„Egyedülálló vagy?”

És hát az illető bele is trafált, Schobert Lara ugyanis megerősítette jólértesült követőjének, hogy már tényleg nincs kapcsolatban:

„Igen. És erről nem nyilatkozom többet.”

Hétfő estig érhető el az Instasztori, ami a fentieket tartalmazza. Egy következő kérdés arra utal, hogy a párkapcsolata miatt Schobert Lara az utóbbi időben rendszeresen járt Kazincbarcikára, úgyhogy rögtön mégis nyilatkozott még egy picit a szakításával kapcsolatosan.

„Barcikán leszel még azért?”

– érdeklődött valaki, hiszen a 19 éves médiaszemélyiség szerelméről annyit lehetett tudni, a hogy Kazincbarcikai SC futballistája és hogy 10 évvel idősebb Schobert Laránál. A válasz a kérdésre:

„Ha hívnak fellépni, természetesen!”

Sőt, valaki még tovább ment:

„Visszaköltöztél a szüleidhez?”

És Schobert Lara erre is válaszolt, pedig ugye ez a kérdés is a szakításával kapcsolatos:

„Egyenlőre [sic!] itthon élek, igen”

De nézzük el Schobert Larának a bónusz n betűt, mert aztán egy újabb sztoriban a jelenlegi lelkiállapota leírására is vállalkozott, és a fiatal médiaszemélyiség most nincsen éppen túl jól.

„Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg... de tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás!”

Közös fotó: Schobert Lara, a szerelme és a lábszárpöri

Egyszer láthattunk közös képet Schobert Laráékról az elmúlt hónapokban, méghozzá Rubint Réka Instagramján.

„Újra itthon! Újra együtt a nagy család! Bográcsban készült a lábszárpöri, isteni lett ismét! Jász lány vagyok, imádok enni, imádom a magyaros ízeket és imádok főzni!”

– írta Rubint Réka még szeptemberben egy olyan hétfős csoportképhez, amint szerepelt a lánya szerelme is.  A képet ide kattintva továbbra is meg lehet tekinteni.

És a végén álljon itt csak úgy a videó arról, amikor Schobert Lara bejelenti, hogy a TV2 riporterként fogja alkalmazni őt.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)