Rubint Réka rájött, mit rontott el – nem volt benne elég tisztelet

Rubint Réka a családjával Thaiföldön nyaralt nemrég.

2024. január 12., 11:51

Szerző:

Phuket szigetén nyaralt 21 napig Rubint Réka és Schobert Norbert, derült ki a Mokka péntek reggeli adásából. A nyaralásról az edzőnő-médiaszemélyiség maga számolt be, hozzátéve, hogy a lánya, Schobert Lara nem volt velük, mert Lara a szerelme, a focista Tomi elfoglaltsága miatt nem tudott elszabadulni.

Rubint Réka arról számol be, hogy a három hetes vakáció első hete szinte csak a pihenésről-alvásról szólt, de aztán nekivágtak az egzotikus ország által nyújtott kalandoknak, így aztán adóztak rendesen az aktív pihenésnek is.

Az egészből az edzőnő fontos következtetést vont le, rájött ugyanis, hogy korábban mit rontott el: túlhajtotta magát. Így fogalmaz:

„egy fontos dologra rájöttem: hogy sokkal, de sokkal jobban kell tisztelnem a testemet, az energiáimat. Nem szabad magam hagyni lemerülni, hiszen amikor órákat tartok, táborokat tartok, az mind energialeadásról szól. És nem mindegy, hogy az ember milyen mennyiségben adja le ezt az energiát, és mennyi időn belül tud regenerálódni, töltődni.”

Alább lehet megtekinteni az egész videót.

Lazán kapcsolódik, de szintén Phuketen nyaral jelenleg KKevin is. A zokni+strandpapucs kombóért rajongó rapper thaiföldi fotói tartalmaznak marihuánát és egy szexmunkásnak tűnő személyt is.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)