Rubint Rékáról aggasztó hírek érkeztek

Rubint Réka könyvet is fog írni a nehézségeiről.

2024. január 11., 10:57

Szerző:

Rubint Réka szerepel a Story magazin friss számának a címlapján, és bár nem igazán derül ki, hogy mi a probléma a 45 éves edzőnővel, úgy tűnik, nagyon aggasztó dologról van szó.

Rubint Réka néhány nappal ezelőtt posztolt egy azóta már eltűnt képet, amin az edzőnő egy kórházi ágyon feküdt, a karjában infúzióval. Azt nem árulta el, hogy miért került kórházba, de a rossz nyelvek szerint akár az is elképzelhető, hogy csak egy manapság divatos vitamininfúzióért ment be az intézménybe. Persze ez nem magyarázná meg, hogy akkor a férj, Schobert Norbert miért szerepelt szintén a képen, méghozzá az ágyra borulva, imára kulcsolt kézzel.

2022 októberében volt, hogy Rubint Réka többször is utalt arra, hogy túlságosan kihajtotta magát, és a sok munkát az egészsége is megsínylette. Előfordult, hogy már az autóból sem tudott kiszállni, annyira kizsigerelte magát.

„Amikor hétvégente 1200-1400 kilométert utaztam az ország különböző pontjai között, és 5-7 fellépést tartottam, volt olyan, hogy egy hétvége után csak ültem, és potyogtak a könnyeim a fáradtságtól. Még egyszer nem szeretnék idáig eljutni”

– mondta korábban Rubint Réka erről az időszakról.

Az edzőnő most azt ígéri, hogy könyvben fogja megírni, milyen poklot járt meg. A pokoljárás részleteiről egyelőre nem árult el sokat, csak annyit lehet tudni, hogy a könyv az idei év őszére várható.

(Kiemelt kép: Schobert Norbi hivatalos Instagramja)