Schobert Norbert elárulta: az édesanyja ezért gyűlöli Rubint Rékát

Schobert Norbert elmondta, az édesanyja miért bír ki legfeljebb 40 percet Rubint Réka társaságában.

2023. november 8., 08:32

Szerző:

Pénteken jelenik meg a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorsorozat újabb epizódja, ebben Schobert Norbert lesz a Frizbi TV házigazdájának vendége. A tegnap publikált beharangozó is hozott egy-két meglepetést, kiderült például, hogy mi lett az edző-médiaszemélyiség első feleségével. Igen, Schobert Norbert már volt egyszer nős Rubint Réka előtt is.

Nos, a Blikk azonban még ennél is többet tud előre a pénteki adás tartalmából. A lap azt írja, hogy Schobert Norbert arról is sokat beszél, milyen fontos a számára a hit Istenben, és hogy meg van arról győződve, hogy Rubint Rékát egy montenegrói kegyhelyen tett látogatás gyógyította ki a covid-szövődményekből.

De talán ennél is érdekesebb, amit az edző-médiaszemélyiség az édesanyja és a felesége, azaz Rubint Réka közötti viszonyról mond:

„voltak mélypontok anyám miatt is, ő gyűlöli Rékát. Ugyanis zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt. Negyven percet maradnak meg egy légtérben karácsonykor és születésnapokon. De nincsenek beszólogatások, Réka meg sem szólal, elmegy és ennyi.”

Mindezt nem tartalmazza az alábbi beharangozó, de azért idetesszük, hátha ön még nem látta.

A teljes adás péntek este 7-től lesz megtekinthető a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)