Megdöbbentő, ki tűnt fel Schoberték családi fotóján

Rubint Réka egy közös családi képet posztolt, és úgy tűnik, Schoberték befogadták az eddig rejtőzködő, új családtagot.

2023. szeptember 18., 11:23

Szerző:

Schobertéknél bográcsozás volt a hétvégén, amiről Rubint Réka részletes posztot közölt sok fotóval. Az edzőnő Spanyolországban tartott tábort az elmúlt napokban, most értek haza, és ebből az alkalomból volt a nagy összejövetel.

„Újra itthon! Újra együtt a nagy család! Bográcsban készült a lábszárpöri, isteni lett ismét! Jász lány vagyok, imádok enni, imádom a magyaros ízeket és imádok főzni!”

– írja Rubint Réka, és a posztjának a fő különlegessége az, hogy a hétfős csoportképen szerepel lányának új szerelme is. A fiatalemberről annyit lehet tudni, hogy a Kazincbarcika SC futballistája, 29 éves, és hogy ő a 19 éves Schobert Lara új szerelme, de a pár eddig rendkívül visszafogottan kezelte ezt az egész történetet, a fiatalembernek még a nevét sem lehet tudni.

Éppen ezért meglepő, hogy most mégis bevállalta a szereplést Rubint Réka Instagramján, de persze a poszt semmilyen említést nem tesz róla, a neve sem derül ki továbbra sem. A képet mindenesetre ide kattintva lehet megtekinteni, mivel Rubint Réka nem engedi, hogy más oldalak beágyazzák a posztjait.

(Kiemelt kép: Schobert Norbi Instagramja)