Schobert Norbi megosztotta a videót arról, amikor sztrókot kapott az utcán – megdöbbentő, hányan mentek el mellette

Schobert Norbi két évvel ezelőtt esett össze az utcán, most osztotta meg a biztonsági kamera felvételét.

2023. szeptember 9., 17:34

Szerző:

2021 augusztus végén volt, hogy Schobert Norbert a futásból hazaérve összeesett a háza bejárata előtt. Nem tudott felkelni, végül kijöttek érte a mentők, kórházba szállították, és kiderült, hogy sztrókot kapott.

A házuk biztonsági kamerája rögzítette, hogy mi történt, és a médiaszemélyiség szombat délután döntött úgy, hogy megosztja a sokkoló felvételt. A következőket írta hozzá:

„többben írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a második covid oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadás gátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék. Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam. Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség. Ez fog elkezdődni 19-én, este 8–kor. Szép napot! Jó edzést Nektek!”

Alább láthatja a felvételt, ami az Instagramra és a Facebookra egyaránt kikerült. Megdöbbentő lehet, milyen sokan haladtak el mind autóval, mind kerékpárral a földön fekvő férfi mellett anélkül, hogy megkérdezték volna, hogy nem szorul-e segítségre.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)