Rubint Réka megírta részletesen, mi történt pontosan a férjével az összeeséstől mostanáig

Íme az összes információ Schobert Norbert sztrókjáról a feleségtől.

2021. augusztus 30., 14:47

Szerző:

Schobert Norbert a múlt hét csütörtökön került kórházba, és felesége, Rubint Réka tegnap már közölt egy összefoglalót arról, hogyan tudott dolgozni, miközben a férje mellett is kitartott – erről itt írtunk részletesebben. Hétfőn kora délután az Instagramon is megjelentetett összefoglalójában Rubint részletesen beszámol Schobert betegségéről.

A következőket írja egy olyan fotó kíséreteként, amelyen férjével együtt láthatók a kórházban:

„Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem. Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát.
Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis: sztrók. Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban. A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kórházi vizsgálatokat követő vérhígításnak köszönhetően sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya-CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A katéterrel történő beavatkozással sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van.
A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kórházi ellátást, s így időben!!! sikerült segíteni és a beavatkozásra sort keríteni! Nem tudunk elég hálásak lenni a HONVÉD kórháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukért! A sztrókot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regenerációban óriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete.
Bízunk benne, hogy szép lassan megerősödik és a javasolt terápiás kezelések igénybevétele és betartása mellett hamarosan újult erővel tud Nektek segíteni. Én Vele és mellette vagyok! Körülölelem a szeretet energiájával, ami az egyik legerősebb »gyógyszere« a léleknek!”

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)