Rubint Réka napi 400 km-t ingázott kórházban fekvő férje és az Alakreform-tábor között

Meglepő pontossággal ismétlődött meg most, amin 9 éve egyszer már keresztülmentek.

2021. augusztus 30., 07:47

Szerző:

A múlt hét csütörtökön Schobert Norbert a család szentendrei otthonánál összeesett, és enyhe lefolyású sztrók miatt helikopterrel kellett Budapestre kórházba szállítani. Édesanyja szerint ezen a héten kiengedik majd, de az Update márka tulajdonosa egyelőre még bent fekszik a kórházban.

Felesége, Rubint Réka azonban Alakreform-tábort tartott a hétvégén Sárváron, de amint arra a Blikk is rámutat, az edzőnő nem mondta le a tábort, pedig senki egy szót sem szólhatott volna, ha férje betegsége miatt ezt megteszi. Sárvár Budapesttől több, mint 200 km-re fekszik, Rubint naponta utazott oda-vissza a két helyszín között, hogy edzőként és feleségként is helyt álljon, ott lehessen férje kórházi ágya mellett. A helyzet sokban hasonlított arra, amikor Schobertnek egy fertőzés miatt volt szüksége szívműtétre kilenc évvel ezelőtt. Rubint többek között a következőket írja:

„szinte napra pontosan ismétlődött meg az, ami 9 évvel ezelőtt. Csak akkor november 30-at írtunk és ugyanígy, mint most, a Spirit Hotel Thermal Spaba készültem Alakreform tábort tartani. Akkor 4 nap alatt ötször jártam meg a Sárvár-Budapest távolságot, mert Norbi veleszületett szívbillentyű-rendellenességének műtéte után 6 héttel egy kórházi baktérium okozta fertőzés miatt azonnali életmentő szívműtétre volt szükség. Akkor is épp Sárváron tartottam tábort, így az Országos Kardiológiai Intézet és a Spirit Hotel között ingáztam… megtartva az edzéseket és a szeretet energiájával gyógyítva a Szerelmemet az intenzív osztályon aggódva. Akik akkor ott voltak abban a táborban, pontosan tudják, hogy min mentem/mentünk keresztül… [...] Most újra Sárvár és az egyik budapesti kórház között ingáznom. Így vagyok nyugodt. Így van béke és nyugalom a lelkemben. Norbi a legnagyobb biztonságban van , a 220 táborozó pedig hiánytalanul élvezheti a programokat! [...] Norbi egyre erősebb! Milliószor puszil Mindenkit és köszöni a rengeteg jókívánságot!!! Az orvosoknak és a kórház dolgozóinak pedig továbbra is óriási HÁLA és KÖSZÖNET!”

A teljes posztot ide kattintva lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)