Rubint Réka most férje kórházi ágya mellől jelentkezett be, fotót is posztolt

Schobert Norbertet csütörtökön helikopterrel kellett bevinni.

2021. augusztus 27., 12:04

Szerző:

Schobert Norbert csütörtökön rosszul lett és kórházba került, és eddig nem sokat lehetett tudni az állapotáról. Felesége, Rubint Réka korábban otthonról posztolt egy szomorú-megható képet, péntek délelőtt azonban férje kórházi ágya mellől jelentkezett be a Facebookon.

Rubint a következőket írja, azt nem részletezve, hogy férjét pontosan miért kellett kórházba szállítani:

„Drága Mindenki! Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem, a Szerelmem, jól van. Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!
Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad, ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat!
A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát… nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.”

Schoberték igen megosztó személyiségeknek számítanak ma Magyarországon: rengetegen követik őket, de közben több gyűlölködő csoport van az ő folytonos kritizálásuknak szentelve a Facebookon. Amint arról a Blikk külön cikkben tudósít, most ezek a csoportok is felfüggesztették a tevékenységüket Schobert Norbert betegségére tekintettel. „A nagy Norbiréka-biznisz” nevű csoport is jobbulást kíván az Update cég tulajdonosának, míg az „Apró hazugságok és egyéb nyalánkságok” nevű csoport archiválva lett Schobert felépüléséig.

(Kiemelt kép: dfp.hu)