Ifj. Schobert Norbert fut, apja autóval megy utána és videózza: szétszedik a kommentelők

Az idősebb Schobert Norbert azt akarta megmutatni a videóval, hogy fia mennyivel sportosabb már, mint ő valaha volt.

2023. július 7., 08:01

Szerző:

Schobert Norbert meghökkentő videót posztolt csütörtök este az Instagramról idősebbik fiáról, Schobert Norbertről, aki Norbika néven is ismert, főleg, amióta megnyerte a Farm VIP-t a TV2-n. Az apa autóvezetés közben filmezte, ahogy a fia fut a kocsi előtt, illetve a sebességmérőt, hogy mutassa, a fiatalember mekkora sebességgel halad.

„Norbika fiam tegnap esti edzése. 12 km-t futott, az utolsó 1.5 km-t hegynek fel, 10-12%-os emelkedőn. Mennyivel? Nézd meg! Én már csak kocsival tudom kísérni. Ez van! Ő a jövő. Emlékszem, amikor 10 évesen rátettem a futógépre, egy ország állt belém. Most imád edzeni. A másik fontos elem az étrend! Évek 13 éves kora óra az update1.hu étrendet fogyasztja, sőt már saját menüje is van, Update Junior néven. Én soha nem tudtam így futni”

– írja az édesapa az alábbi felvételhez.

Nem valószínű, hogy Schobert Norbert különösebb Radiohead-rajongó lenne, de meg kell jegyezni, hogy a fenti poszt képi világa erősen emlékeztet a Karma Police című, 1997-es videóklipre, csak ott nem Schobert Norbika, hanem Kovács Lajos színművész fut a ki tudja, ki által vezetett autó előtt egészen addig, amíg...

Nos, Schobert Norbert kommentelői azonban sajnos nem értékelték a Radiohead-párhuzamot, hanem ehelyett olyan hozzászólásokkal támadták az elvileg már visszavonult médiaszemélyiséget, mint a következők.

„Futni kéne vele, guru úr! Ez milyen sportember-példamutatás, hogy kocsival gurulsz utána? Anno Hacsit is így sétáltattad...”

– vélekedik valaki.

„Nekem durva, hogy kocsival gurul utána, sőt undorító! Hagyja futni szegényt nyugodtan, nem a sarkába liheg AUTÓVAL”

– kritizálja valaki más Schobert Norbertet.

De természetesen vannak pozitív kommentek is, ugyancsak szép számban:

„le a kalappal, nagyon ügyes gyerek. Bárcsak minden szülő így biztatná a gyerekét az egészséges életmódra. Csodállak benneteket.”

Vagy:

„ne foglalkozz senki véleményével. Légy büszke a családodra. Ifjabb Norbinak minden tiszteletem. Emlékszem azokra az időkre, amikor bántották őt.”

Hiába, Schobert Norbert visszavonultan is egy megosztó médiaszemélyiség.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)