Ifj. Schobert Norbi reagált a híresztelésekre, miután csalással vádolták meg

Ifj. Schobert Norbi a Farm VIP győztese.

2023. január 4., 12:03

Szerző:

Ifj. Schobert Norbi elmondta, hogy mi történt pontosan a Farm VIP fináléjában. Rengeteg kommentelő kiakadt, miután Schobert Norbert és Rubint Réka fia győzedelmeskedett Smaltig Dalmával szemben, sőt voltak olyanok,  akik csalást emlegettek. 

A 17 éves fiú elmondta, hogy a műsor alatt rengeteg pozitív kommentet kapott, amin meg is lepődött, de a döntő után rengeteg bántó üzenet is érkezett felé:

„Persze az sem fordult meg a fejemben, hogy lesznek emberek, akik csalást látnak a játékomban”

- mondta Ifj. Schobert Norbi a Borsnak.

A Farm VIP győztese elárulta, hogy nem az vezetett a győzelméhez, hogy átnézett Smaltig Dalma kirakósára: 

„Valóban megnéztem, hogy Dalma hogyan rakta ki a puzzle-t, de ez egyáltalán nem volt szabályellenes, hiszen a korábbi játékokban is volt mód arra, hogy megnézzük, hogy az előttünk végző játékos milyen megoldást választott akár egy kirakós esetében. Járhattam volna úgy is, hogy Dalma összekeveri az elemeket, miután végzett, mert a szabály ezt is lehetővé teszi, de ő nem tette, így láttam a végeredményt. Persze még így is kinéztem az operatőrre, hogy megerősítést kapjak, valóban szabályosan járok el... Egyébként az a pillantás nem segített sokat. Csak azután ment jól a kirakós, hogy rájöttem, a széleit kell először kirakni. Ez viszont nem abból derült ki számomra, hogy átnéztem Dalma művére”

- nyilatkozta Schobert Norbi.

A 17 éves fiú elmondta, hogy a kapunyitó szerkezetet azért tekerte kézzel, mert a kar kiszakadt a helyéről és nem tudta visszatenni a szöget. A stábtól Ifj. Schobert Norbi megkérdezte, hogy kézzel is tekerheti-e, amire megkapta az egyértelmű választ, hogy igen. Hozzátette, hogy kézzel sokkal nehezebb volt tekerni. 

(Kiemelt kép: TV2 - Ifj. Schobert Norbi Instagramja)