A Schobert-család egyik tagja megy kapálni a Farm VIP-ba, ami talán egy sztárpárt is összehozott

A Farm VIP most induló évadának szereplői között van pár meghökkentő név.

2022. november 8., 12:50

Szerző:

A nyáron kaptuk sorban a híreket a Farm VIP forgatásáról, nos, a TV2 végre bejelentette, hogy november 21-től kerül a képernyőre a júliusi kánikulában felvett évad. A következő beharangozó tartozik a hírhez.

A műsorvezetők ugye továbbra is Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti lesznek, ennél érdekesebb kérdés, hogy kik fognak vetélkedni a műsorban. Nos, a címben ifj. Schobert Norbertre utaltunk, azaz Schobert Norbert és Rubint Réka idősebbik fiára utaltunk, ő még nem szerepelt hasonló realityben. Rajta kívül a piros csapat tagjai lesznek még Szorcsik Viktória, Nyertes Zsuzsa, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, Dudás Miki és Mischinger Péter.

Lesz egy sárga csapat is, ők szerepelnek az oldal tetején. Ennek a tagjai Dr. Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Cooky, Budavári Fülöp és Szabó András Csuti lesznek majd. Az utóbbi szereplése azért érdekes, mert őt éppen Szorcsik Viktóriával hozták hírbe a nyáron-ősszel – úgy tűnik, ezen a forgatáson ismerkedhettek össze. Ha így is volt, most már mindegy, mert nincsenek már együtt.

A műsor szlogenje ezúttal azért az, hogy három a magyar igazság, mert a realitynek ez már a harmadik évada. Az előző, második évad tavaly karácsony előtt Fehér Holló győzelmével zárult, mint az közismert.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)