Eltűnt az úszógumi: plasztikai műtéte eredményét mutatta meg a TV2 sztárja

Így nézett ki a plasztikai műtét előtt, és ilyen lett utána: kombófotó Budavári Fülöptől!

2022. november 4., 11:49

Szerző:

Budavári Fülöp jelenleg modellkarrierjét egyengeti az USA-ban, de a TV2 nézőinek például a Ninja Warrior, illetve a Sztárban sztár leszek! című műsorok riportereként is ismerős lehet. Aki a közösségi médiában követ magyar hírességeket, szintén ismeri őt valószínűleg, egy időben Zimány Lindával is voltak közös posztjai, vagy legalábbis nyaraltak egyet együtt.

„Ha valaki anno azt mondta volna a kövér kisvárosi fiúnak, aki voltam, hogy egyszer a Los Angeles-i Fashion Weeken fog vonulni modellként, valószínűleg még kinevetni sem merte volna az önbizalomhiánya miatt. Tegnap este pedig ugyanaz a fiú ment végig a kifutón néhány évvel később. Bármi lehetséges ha hisztek magatokban és kitartóan dolgoztok érte!”

– próbálja inspirálni a követőit Budavári Fülöp átalakulásának és sikerének történetével az alábbi posztban.

Budavári Fülöp ezen kívül most azt is megosztotta, hogy a fogyása után hogyan

„ígértem nektek, hogy beszámolok majd az »úszógumim« műtét utáni alakulásáról. Dr. Krasznai 7 hete végezte rajtam a bőrfeszesítő műtétet. A második kép szerintem magáért beszél. A bal oldali része a képnek a műtét előtt van, a középső a műtét után egy hónappal készült, a jobb oldali pedig a mostani állapot. Bő egy hónapot ki kellett hagynom az edzésből is, viszont végre újra edzhetek minden nap. Ez is sokat segít. A végső eredmény majd 6 hónap után látható. Addig még posztolok majd nektek róla. Ui: a képeken nem szerkesztettem semmit!”

Az alábbi posztban a második kép tartalmaz fotókat arról, hogyan tűnt el ez a bizonyos úszógumi.

(Kiemelt kép: Budavári Fülöp Instagramja)