Tóth-Hódi Pamela plasztikai műtétet csináltatott, íme, mit operáltak át rajta

Tóth-Hódi Pamela most beszélt először az áprilisi műtétről.

2022. szeptember 16., 10:25

Szerző:

Tóth-Hódi Pamelával közöl interjút a Blikk, amelyben Berki Krisztián első gyermekének anyja bevallja: áprilisban plasztikai beavatkozást végeztek el nála.

„Áprilisban volt a plasztikai beavatkozásom, amit akkor szándékosan nem vertem nagydobra. Azért döntöttem a mellműtét mellett, mert két gyerek után nem voltak szépek a melleim a szoptatás és az azt követő fogyás miatt, így korrekcióra is szükségem volt”

– nyilatkozta Tóth-Hódi Pamela a beavatkozással kapcsolatban, az interjúban hozzátéve még, hogy férje, Tóth Bence végig mindenben támogatta.

A modell-influenszer anyuka hozzáteszi, hogy első lánya születése után a munkára kellett koncentrálnia a család helyett, és most már bánja, hogy akkor nem tudott elég időt tölteni gyermekével.

„Nati születése után nem tudtam megélni az anyaság minden percét, mert közben folyamatosan dolgoztam, amit utólag kicsit bánok. Evoletnél viszont másként csináltam, és ez jó döntés volt”

– többek között ezt említi Tóth-Hódi Pamela az anyasággal kapcsolatban. A különleges nevű Evolet tavaly májusban született, így már lassan másfél éves, úgyhogy édesanyja most visszatért a dolgozáshoz, illetve a médiához. A hamarosan induló Nyerő párosban fognak szerepelni a szülők az RTL Klubon, ehhez a műsorhoz készült a fenti fotó is.

Tóth-Hódi Pameláról írtuk korábban

Tóth-Hódi Pamela reagált a férje hűtlenségével kapcsolatos pletykákra

Fotó: Hódi Pamela brutális fogyásán megdöbbentek a rajongók

Hódi Pamelát keményen támadták Berki Krisztián születésnapja miatt

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő páros)