Gáspár Zsolti megdöbbentő dolgot árult el Demcsák Zsuzsával való viszonyáról

Demcsák Zsuzsa nemcsak műsorvezetőtársa Gáspár Zsoltinak.

2022. augusztus 10., 09:18

Szerző:

Gáspár Zsoltit a TV2 nézői a Farm VIP egyik műsorvezetőjeként ismerhetik: Demcsák Zsuzsával együtt vezeti a gazdálkodós realityt. Gáspár Győző testvérének most új műsora indul a csatornán: a Város vs vidék című show-t Till Attilával vezeti majd.

Gáspár Zsolti a Blikknek nyilatkozott most, és elárulta, hogy kollégái egyben tanárai is: olvasni tanítják. A médiaszemélyiség ugyanis gyerekkora óta diszlexiával küzd, de régebben nem gondolta volna, hogy lenne értelme tennie bármit azért, hogy az olvasás jobban menjen neki.

„A húszas éveimben még nem gondoltam, hogy egyszer ilyesmit csinálok majd, és ilyen fontos és intelligens emberek között mozgolódom, mint Demcsák Zsuzsa vagy Tilla. Visszagondolva, nagy hibát követtem el, hogy akkor nem kezeltem a problémát és nem fejlesztettem magam”

– meséli Gáspár Zsolti a diszlexiáról.

Arról, hogy az adások felvételén hogyan derült ki a gond, és hogy kollégái hogyan segítettek neki, a következőképpen beszél:

„elmondtam, nekem bizony problémám van az olvasással, ők pedig azonnal felajánlották a segítségüket, amiért nem győzök eléggé hálás lenni. Demcsák Zsuzsa és Tilla tanított meg olvasni. A felvételek előtt egy órával már ők is megérkeztek, kijelöltek nekem egy külön kis szobát, ahol egy órán keresztül gyakoroltuk a szövegeket, amik le voltak nekem írva.”

Olvasson még egy kicsit Gáspár Zsoltiról!

Gáspár Zsolti reagált Gáspár Győző megdöbbentő nyilatkozatára, Palik Lászlót vádolja

Gáspár Zsolti visszaszólt Gáspár Lacinak: valamit elfelejtett megemlíteni

Leállt a forgatás: Demcsák Zsuzsa nem tudta folytatni a Farm VIP konferálását

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)