Gáspár Zsolti reagált Gáspár Győző megdöbbentő nyilatkozatára, Palik Lászlót vádolja

Gáspár Győző a testvérével fennálló viszályáról beszélt, Gáspár Zsolti vitatja, hogy Palik László etikusan járt volna el.

2022. július 20., 08:17

Szerző:

Gáspár Győző interjút adott Palik Lászlónak, amiben arról beszél, hogy a mentális állapota továbbra is rossz, és hogy hamarosan bevonul újra a zárt osztályra. A beszélgetésben testvérével, a szintén műsorvezetőként ismert Gáspár Zsoltival régóta fennálló viszályát is említi, többek között a következőket mondva:

„azt nem tudja a Zsolti, hogy mi volt először! Én voltam először, aztán lett Bea asszony, Evelin, Virág. Én betettem őt a műsorba, és most nézd meg, mindenhol, ahol tud, kifúr.”

Gáspár Győző arra is utal, hogy mentális problémáit részben az is súlyosbítja, hogy édesapja mindig testvére pártját fogja, nem az övét. Nyilatkozata összefoglalóját ide kattintva tudja elolvasni, maga a videó alább található-

Mindezzel kapcsolatban a Bors megkereste Gáspár Zsoltit, aki e-mailben küldte el reakcióját. Ebben elítéli, hogy testvére a nagy nyilvánosság előtt kiteregette a családi szennyest, de elsősorban nem Gáspár Győzőt vádolja a történtekért, hanem a műsorvezető Palik László felelősségére mutat rá. Nyilatkozata többek között a következőket tartalmazza:

„Palik László kiváló újságíró, kérdezni- és hallgatni is tud, a szakma csúcsa, amit csinál. Kérdeznie sem kellett és mégis létre jött az a beszédszituáció, hogy Győző a kelleténél jobban megnyíljon. Győző jelenleg is pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszereket szed, lelkileg ilyenkor talán labilisabb, indulatosabb. Nem kívánok újságíró etikai kérdésekbe bocsátkozni, mert nem értek hozzá, de szerintem talán nem kellett volna egy sikeres riport érdekében ezt a helyzetet kihasználni.”

Gáspárdrámák

Gáspár Zsolti visszaszólt Gáspár Lacinak: valamit elfelejtett megemlíteni

Ábel Anita élő adásban alázta meg Gáspár Győzőt

Gáspár Bea a szívfájdalmáról vallott: két lánya, Virág és Evelin nincsenek jóban egymással

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)