Gáspár Zsolti visszaszólt Gáspár Lacinak: valamit elfelejtett megemlíteni

Gáspár Zsolti kiegészítette Gáspár Laci botrányos nyilatkozatát egy fontos dologgal.

2022. április 28., 09:18

Szerző:

Még mindig bonyolódik tovább az a sztori, ami azzal indult el, hogy Gáspár Laci az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban arról beszélt, hogy rokonok Gáspár Győzőékkel. Az X-Faktor mentora azt mesélte el, hogy unokatestvéréék jóval tehetősebbek voltak, sose voltak különösebben jóban, a jómódú rokonok meg akarták venni Gáspár Lacit, mivel ő tehetségesebb volt. Erről szóló korábbi összefoglalónkért kattintson ide!

Ezekre az állításokra Gáspár Győző testvére, a műsorvezetőként szintén ismert Gáspár Zsolti reagált szerdán az Ébredj velünk! című műsorban a Life TV-n. A következőképpen fogalmaz rokonával kapcsolatban:

„annyit szeretnék hozzátenni, hogy Gáspár Laci amit letett volna az asztalra, az nagyon komoly dolog, csak egy kicsit jobban résen kellett volna neki lenni. Mert az én édesanyám, Isten nyugosztalja, nagyon-nagyon sokat segített neki – ezt elfelejtette mondani.”

Bár Gáspár Zsoltinak szemlátomást rosszul esett, hogy édesanyjáról megfeledkezett az X-Faktor mentoraként dolgozó énekes, nyilatkozatából egyértelmű, hogy nem szeretne haragot tartani:

„én nagyon szeretem őtet. Sokat nem beszélünk. Amit csinál a tévében meg a zenét, én is hallgatom. Nagyon korrekt, jó egészséget kívánok neki. Meg hát a nagyapját nagyon szeretem, Lacikának a nagyapját. Ő hetente-kéthetente jár édesapámhoz. Mert azért azt nem kell elfelejteni: azért csak egy vér csörgedezik bennünk. Ő is Gáspár, úgyhogy össze kell tartanunk, nem széthúzni. Úgyhogy csókoltatom innen is.”

Íme Gáspár Zsolti teljes nyilatkozata a témában videón.

Gáspárék

Ábel Anita drámai vallomással reagált a botrányos Gáspár Győző-interjúra: Nem tudom meg nem történtté tenni

Gáspár Virág annyira lefogyott, hogy már alig lehet ráismerni

Gáspár Evelin fel van háborodva: nem engedték be egy budapesti étterembe

(Kiemelt kép: Gáspár Zsolti Instagramja)