Gáspár Lacit hazugsággal vádolják Gáspár Győzőék

Gáspár Laci hazudott híres rokonairól az Összezárvában Gáspár Győzőék szerint.

2022. április 26., 09:40

Szerző:

Még mindig terem kontent a múlt péntek Összezárva Hajdú Péterrel-adás révén, aminek főszereplője Gáspár Laci volt. Az X-Faktor mentoraként is ismert énekes a műsorban emlékeztetett, hogy Gáspár Győzőékkel nemcsak névrokonok, hanem másod-unokatestvéri kapcsolat fűzi őket egymáshoz.  A videóban azt meséli Gáspár Laci, hogy Gáspár Győzőéknek már ekkor volt pénze, és lefizették a rajongókat – neki is pénzt ajánlottak, de ő nemet mondott. Szerinte innen a rossz viszony.

Ezekre reagált most felháborodottan az idősebb Gáspár Győző.

„Dühítő volt azt hallani a tévében, hogy mi nem segítettük őket! Gáspár Laci egyszerűen hazudik, hiszen a feleségem volt az, aki ruhákat vett neki, hogy fel tudjon menni Pestre. Aztán a cégem kisbuszát is odaadtuk sofőrrel együtt, hogy a családja eljusson a műsorra, majd haza is kerüljenek Balassagyarmatra. Ez a fiú el sem jött a feleségem temetésére, de ezen nem is csodálkozom, hiszen annak ”, hogy most Hajdú Péternél az apja iránt érzett szeretetéről és tiszteletéről beszél, a sírja közelébe sem megy. Ha én kéthetente nem járnék ki, egy szál virág se lenne ott”

– mondta az idősebb Gáspár Győző a Borsnak.

A fiatalabb Gáspár Győző nem nyilatkozott az ügyben, de felesége, Gáspár Bea viszont igen. A következőket méghozzá:

„én úgy tudom, hogy csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle.”

Gáspár Laci az Összezárvában

Gáspár Laci elmondta, hogyan tapasztalta meg, hogy „milyen erőszakos a Tóth Gabi”

Gáspár Laci elmondta, miért neheztel a többi mentorra az X-Faktorból

Videó: Gáspár Laci sírva emlékezik vissza arra, amikor „hibázott”

(Kiemelt kép: Gáspár Laci Instagramja)