Schobert Norbert teljesen összetört a 40 milliós bírság után: Innen már nem tudok felállni

Schobert Norbert padlóra került. 

2023. május 8., 06:55

Szerző:

Schobert Norbert cége, negyvenmillió forintos gigabüntetést kapott a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH). Most a fitneszguru őszintén beszélt arról, mit érez, mit után kiderült, hogy ekkora büntetéssel kell szembenézniük. Nos, sajnos nem volt túl bizakodó a jövőre nézve.

„Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem”

 - nyilatkozta Schobert Norbert a Blikknek.

A fitneszguru szerint ez a mostani vizsgálat valaki bosszúhadjárata lehet: 

„Valaki vette a fáradságot és több száz, a Norbi Update oldalra feltöltött videót kielemzett és jegyzetelt. Nyilván feljelentett valaki, és ezért indult a vizsgálat”

- tette hozzá Schobert Norbert a lapnak.

A GVH egyébként szombaton egy közleményt tett közzé, amiben elmondták, hogy Schobert Norbert cégét vizsgálták, amiből arra jutottak, hogy  a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, többek között a termékek hatásáról, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről szóló reklámokban. 

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)