Schobert Norbi a cége válságáról: Sajnos, cégen belül volt, aki visszaélt a betegségemmel

Egy ideje keringenek a pletykák arról, hogy Schobert Norbi cége, az Update csődben van. Most maga a tulaj nyilatkozott erről.

2023. január 19., 08:11

Szerző:

Schobert Norbi cégének helyzetéről egyre sötétebb képet festenek a pletykák. Az Update-franchise több üzlete is bezárt, sokan egyenesen csődhelyzetről beszélnek.

Most maga a tulajdonos nyilatkozott arról, mi folyik az Update-nél a színfalak mögött. Azt mondja, a covid volt az első csapás, majd további nehézségek jöttek:

„majd jött a sztrókom, és sajnos, cégen belül volt, aki visszaélt a betegségemmel. Majd jött a rezsiválság, az élelmiszer-infláció, ami még tovább csökkentette a boltok számát. Ennek az lett a vége, hogy egy komoly befektető állt a cégem mögé, teljes reorganizáció zajlik.”

Schobert Norbi arról is beszél, hogy ez az átszervezés mit fog jelenteni a gyakorlatban. Többek között azt mondja, hogy ezentúl nemcsak franchise-rendszerben fognak működni:

„mostantól lesznek saját boltok is. Rengeteg új termék jön, nem csak Update. Logisztikai váltás is történt.”

Ezen kívül Schobert Norbert az egykori mentorát is megmutatta az Instagramon egy közös fotóval:

„1985-ben Ő tanított meg a szénhidrát számításra és mint testnevelő tanár segítségével 1 év alatt 40 kilót fogytam. Sportember lettem általa, és százezreknek sikerült az Update formájában továbbadnom a tudást. Köszönöm, Széles Lajos Tanár Úr!”

További érdekesség, hogy Schobert Norbi az új évet nemcsak a fent kiemelt képen látható Update-pezsgővel, hanem egy keresztény idézettel is ünnepelte.

(Kiemelt kép: Schobert Norbi és az Update Instagramja)