Schobert Norbert meglepő dolgot vallott be, hozzátéve, hogy nem szeret szerepelni

Schobert Norbert egy friss interjúban a fiait és a lányát is összehasonlítja egymással.

2022. szeptember 14., 15:06

Szerző:

Schobert Norbert szerepelt az M2 Petőfi TV-ben kedd este az Ez így OK? című műsorban. Az adás másik vendége Arató András volt, aki Hide the Pain Haroldként lett világszerte ismert egy mém révén, így a beszélgetés nagy része az interneten terjedő képes poénokról-viccekről szól.

Schobert Norbert megkérdezi Arató Andrást, hogy fordult-e pszichológushoz azután, hogy világszerte híres lett gyakorlatilag egy véletlen következtében, és a villamosmérnök-mémhős azt mondja, hogy nem. Schobert Norbert az interjú végén bevallja, hogy ezt azért kérdezte, mert ő viszont igen, maga is jár most már pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az országos ismertséggel járó lelki terhet.

A Konyhafőnök VIP című realityben nemrég feltűnt edző ezen kívül többek között a következőket mondja az interjúban arról, hogy bár sokan azt hiszik róla, hogy szeret szerepelni, igazából nem ez a helyzet:

„furcsa dolog, de igazából én nem szeretek nagyon szerepelni. Amikor ide meghívtatok, ezen is elgondolkodtam, hogy eljöjjek-e. [...] Én alapvetően nem szeretek már szerepelni, évek óta nem szeretek szerepelni.”

Schobert Norbert említi, hogy a gyermekeit is sokat bántották annak idején többek között mémekkel is, de fiát megtanította arra, hogy ezt figyelmen kívül hagyja:

„adtam neki erőt, hitet, módszert, lefogyasztottam, sportember lett a fiam. Ma már ő sokkal erősebb, mint én. Egyrészt fiatalabb, másrészt 183 centi magas, 70 kiló, hússzal fut bemelegítésképpen a futógépen. Egy komoly srác, komoly tanulmányi eredménye van, igazából nem foglalkozik semmivel, csak saját magával. [...] A két fiam erősebb, a lányom azért picit sérülékenyebb, ő azért nő. Egy hölgyről beszélünk. A két fiam, mind a Zalán, mind a Norbika nagyon okos és nagyon erős ember.”

Schobert Norbert azt mondja, még külföldön is sokszor előfordul, hogy ismeretlen meglátják, videózzák, zaklatják, így tovább szaporodnak a róla szóló tartalmak a neten. Arra a kérdésre, hogy ha törölhetne teljesen a világhálóról mindent, ami Schobert Norbertről szól, megtenné-e, az Update márka atyja a következőket mondja:

„nem tettem soha életemben semmi olyat, amiért szégyenkeznem kéne, úgyhogy nem. [...] Az számít, hogy én belül mit gondolok saját magamról, az életművemről, a tetteimről. Voltam jó, voltam rossz, kommunikáltam jól, kommunikáltam rosszul – mint minden egyes ember az életében. Én ha mérlegre teszem az egész életemet, és hogy mit tettem le a társadalom asztalára, akkor büszke vagyok magamra, és engem ez érdekel, a többi meg nem.”

Íme a teljes interjú.

Nem szeret szerepelni, de néha muszáj

Videó: Schobert Norbert élő adásban mondta el, hogy a lánya megbukott az érettségin

Nem fogja elhinni, ki adta össze Schobert Norbertet és Rubint Rékát

Ez történik Schobertéknél, amikor szabadságra megy a takarítónő

(Kiemelt kép: YouTube/M2 Petőfi TV)