Schobert Norbert Baliról: Itt még férfiember, magas is vagyok!

Schobert Norbert nagy vallomást posztolt az Instagramra: néha ő is senkinek érzi magát.

2022. augusztus 16., 13:07

Szerző:

Schobert Norbert, Rubint Réka, két gyermekük, Andrei Mangra* és további 110 fogyni vágyó Balin tartózkodik jelenleg – igen, megint Alakreform-tábor van.

„Bali csodálatos hely. A 110 táborozó mind csodálatos, különleges, szerető ember! Itt még férfiember, magas is vagyok!”

– ezekkel a szavakkal jelentkezik be az Update márka tulajdonosa az indonéz szigetről egy olyan fotóval, ami bizonyítja, hogy valóban magasabb a helyi lakosoknál, vagy legalábbis közülük annál az ötnél, akik vállalták a fényképezkedést.

Posztjában Schobert Norbert beszél természetesen az Update termékekről, hiszen erre a célra hozta létre az Instafiókot, majd egy hosszú és mély vallomással folytatja a posztot. Ebben említi saját fiatalkorát, majd hozzáteszi, hogy néha a mai napig senkinek érzi magát:

„akárhogy edzel és diétázol egy életen át, magasabb nem leszel, de ki tudsz szabadulni a szénhidrátmérgezés okozta zsírbörtönből és vitálisabb, büszkébb életet tudsz élni! Néha elhízott kamaszként egy sikeresen véghezvitt diéta és edzésprogram ad annyi erőt és önbizalmat, hogy hinni kezdesz magadban és az élet minden területén sikeres leszel! Az önbizalmat csak Te tudod, saját eredményekkel felépíteni! Magadban, magaddal és nem a külvilág felé! Én ebben próbálok 30 éve segíteni, de még ma is meg kell küzdenem a démonaimmal. Dagadt kisfiú voltam, rossz tanuló, nem voltam sportos, nem voltam erős és nem volt pénzünk sem. Belemenekültem a chips, kóla, sültburgonya, krémes, csoki, rántott hús ördögi körbe. Már nem is élnék. Nem volna Réka, nem volna a csodás három gyerekem, az egészségüzlet, amibe az életemet fektettem. Mégis vannak napok, amikor mindezt elfelejtem és senkinek érzem magam. Mi a megoldás? Ne hagyj senkit elhízni a környezetedben. Adj erőt, hitet és normális kaját! Sokkal egészségesebb és boldogabb világban élhetnénk! Együtt! Sikerben, szeretetben! Ép testben ép lélek!”

*Andrei Mangra azért ment ki a családdal Balira, mert Rubint Réka szerepel majd a Dancing with the Stars következő évadában és a partnere Andrei Mangra lesz. Az egzotikus szigeten az alakok reformálása közben is találnak rá időt, hogy néha egy kicsit gyakoroljanak a TV2 showműsorára. Erről Rubint Réka posztolt képeket, amiket ide klikkelve lehet megnézni az Instán.

Schobert Norbert sose fogy ki a mondanivalóból

Schobert Norbert üzent a Béres Alexandra botránnyal kapcsolatban

Schobert Norbert az őket gyalázó emberekről: Fú, de megverném bármelyiket

Videó: Schobert Norbert élő adásban mondta el, hogy a lánya megbukott az érettségin

(Kiemelt kép: Schobert Norbert és az Update Instagramja)